Paarse bloemen

Ben jij op zoek naar een boeket met paarse bloemen?

Paars, lila bloemen bestellen.

Paarse en lila bloemen worden voornamelijk gebruikt voor rouw, maar staan eveneens voor waardigheid en ernst. Bijvoorbeeld geschikt voor: begrafenis of condoleance boeket.

Zoek je een boeket met paarse bloemen? Onze vakbloemisten hebben een mooie collectie samengesteld van boeketten met paarse bloemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals. Traditionele boeketten, Pluk Boeketten, Veldboeketten en tal van andere soorten boeketten.

 
 
Out of stock
 
Out of stock
 
 
 
Out of stock
 
Out of stock
 

Vandaag Paarse bloemen bestellen.

Wil je vandaag nog een boeket van Paarse bloemen laten bezorgen. Dat kan bestel het boeket met Paarse bloemen voor 13:00 (zaterdags voor 12:00) en onze bloemist bezorgd het boeket nog dezelfde dag.

Paarse bloemen bezorgen.

Ben je opzoek naar een boeket van Paarse bloemen. Hierboven hebben wij een collectie met boeketten voor je samengesteld.

Paarse boeket bezorgen.

Een mooi fris en strak Paarse boeket bloemen, is iets wat in elk interieur uitstekend past. Of het nu om een hel modern of een heel klassiek interieur gaat? Onze lokale bloemist weet er altijd iets moois van te maken.

Betekenis van Paarse bloemen.

Paarse bloemen worden over het algemeen geassocieerd met charme en elegantie. Net als de rode bloem kunnen ze romantiek symboliseren. Vanwege de eeuwenoude connecties tussen de kleur paars en royalty, worden ze vaak gebruikt bij ceremonies waar pracht en praal aanwezig zijn.

Interessant om op te merken, de paarse hyacint betekent eigenlijk: "Vergeef me alsjeblieft." Het komt voort uit een mythe rond Apollo en Hyacinthus. Zoals het verhaal gaat, doodde Apollo Hyacinthus. Dus vandaag staat de paarse hyacint voor verontschuldiging.

Drie van de meest geliefde paarse bloemen om te geven of te krijgen zijn  Hyacinten, clematissen en irissen.

Hyacint, genegenheid, standvastigheid, dankbaarheid
Clematis, vindingrijkheid
Irissen moed, geloof, hoop, wijsheid

Verzorgingstips voor Snijbloemen.