Gekleurde Orchidee in pot

Fleurop Flowers.NL
30001002
9110023773360
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze gekleurde Orchidee met bijpassende pot zorgt voor de ultieme verrassing!

Deze Phalaenopsis orchidee is een prachtige en unieke bloem, geplant in een bijpassende bloempot. Phalaenopsis orchideeën zijn bekend om hun delicate uiterlijk en hun lange bloeitijd, waardoor ze een gewild cadeau of decoratie item zijn. De kleur van de bloem kan variëren van wit, roze, rood, paars, geel, en meer. De bloempot kan ook afwijken van de getoonde bloempot. Deze orchidee is een echte blikvanger en zal een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur. Deze plant is gemakkelijk te onderhouden en heeft weinig verzorging nodig, maar wel regelmatig water nodig. Ideaal voor thuis of op kantoor, deze Phalaenopsis orchidee zal zorgen voor een frisse en levendige sfeer.

Kleur van de orchidee of bloempot kan afwijken. 

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Gerelateerde Producten