Bloemen & planten voor een nieuwe woning

Bestel een boeket of plant voor een nieuwe woning.

Een nieuwe woning of housewarming is niet compleet zonder bloemen of een mooie plant!

Bloemen sturen voor een nieuwe woning, als versiering en echte sfeermakers zijn bloemen of planten onmisbaar. In een nieuw stekje is dit dan ook een perfect cadeau voor een net verhuisde bekende!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
Bestel je favoriete kado vandaag nog en wij zorgen voor een mooie verrassing

Gefeliciteerd met de nieuwe woning!

Als er een mooi moment is om voor iemand een bos bloemen te bestellen, dan is het wel om te feliciteren met een nieuwe woning. Bloemen of een leuke plant zorgen voor een feestelijke sfeer en dat is precies wat je wilt bereiken met je felicitatie. Wij kunnen allerlei soorten boeketten bezorgen voor je, ook samen met een toepasselijk cadeau. Het enige dat jij hoeft te doen is op onze site een mooi boeket bloemen uitzoeken samen met een passende glazen vaas en de gegevens van de ontvanger invoeren. Wij bezorgen ze vervolgens op water bij de nieuwe woning. Je kunt erop rekenen dat de bloemen helemaal vers zijn, want wij bieden je namelijk 7 dagen versgarantie.

Bloemen bezorgen voor een nieuwe woning

Jouw felicitatie voor een nieuwe woning kies je eenvoudig en snel via onze site. Ook kun je er nog een passende wenskaart bij uitzoeken. Daar hebben we er ook meer dan genoeg van. Of maak een persoonlijke kaart met een foto van het nieuw huis.

Plant bezorgen voor een nieuwe woning.

Wanneer je naar een housewarmingparty gaat of je wilt iemand op afstand feliciteren met een nieuwe woning dan is het natuurlijk belangrijk om een passend cadeau te geven. Een leuke plant is altijd een goed idee om te laten bezorgen door de lokale bloemist. Een mooie plant geeft natuurlijk het huis wat extra sfeer. Eigenlijk kan iemand nooit genoeg planten in huis hebben.

Bij een nieuw huis horen nieuwe spullen. Maar wat geef je kado aan iemand die een nieuwe woning heeft? Je wilt geen cadeau geven wat ze al hebben of waar ze niks aan hebben. Met een plant is het huis altijd meteen een stukje meer af. Een plant zorgt voor een gezellige en groene sfeer, wat nogal eens ontbreekt in een nieuw en leeg huis. Heeft de nieuwe bewoner geen groene vingers? Geen paniek, wij geven ook altijd uitleg over de verzorging van de plant.

Bloemen met een cadeau voor een nieuwe woning.

Naast een prachtig boeket bloemen of een mooie plant kun je natuurlijk de bewoners van de nieuwe woning extra verrassen. Bijvoorbeeld een Fles mooie Champagne om te toasten op de nieuwe woning. Ook is het geven van een bier pakket een toepasselijk cadeau bij een mooie groene plant voor een nieuw woning.

Zijn de bewoners echte zoetekauwen dan is het wellicht leuk om een mooie doos met Chocolade bonbons toe te voegen aan het boeket voor een nieuwe woning.

Cadeau voor een nieuwe woning.

Wat dacht je van een  Rituals cadeau pakket met geurstokjes voor de nieuwe woning of met een heerlijke geurkaars. Zijn de nieuwe bewoners meer wijn of wellicht echte whiskey of Wodka liefhebbers? geen nood wij kunnen ook deze dranken samen met een mooi boeket of prachtige plant laten bezorgen voor een nieuwe woning.

Zelf creatief met bloemen.

Als je op zoek bent naar nieuwe DIY bloemschik creaties, dan heb je geluk! Er zijn talloze mogelijkheden om prachtige bloemstukken te maken die je huis opfleuren, je stemming verbeteren en je creatieve vaardigheden uitdagen.

Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen: De hangende bloemenboom, Kerstkrans van winterbloemen, Sfeer coupe met onderwater bloemen