Orchideeën Wit in schaal

Fleurop Flowers.NL
E90201
9110023772745
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Phalaenopsis orchidee wit in in bijpassende schaal

Deze schaal met Phalaenopsis orchideeën is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Deze schaal bevat meerdere stelen van de populaire "vlinderorchidee" met grote, prachtige witte bloemen. De bloemen kunnen meerdere keren per jaar bloeien als de plant op de juiste manier wordt verzorgd. De schaal is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een elegante en luxueuze decoratie voor thuis of op kantoor. De orchideeën zijn gemakkelijk te verzorgen en groeien het best in een lichte en vochtige omgeving, maar beschermd tegen direct zonlicht. Deze schaal met Phalaenopsis orchideeën is een geweldig cadeau voor plantenliefhebbers of een mooie aanvulling voor elk interieur.
Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Gerelateerde Producten