Boeket sprankelend zoet

Fleurop Flowers.NL
E102730100
9110023778440
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Sprankelende zoete bloemen om van te genieten!

Laat het sprankelen met zoete bloemen van het seizoen! Dit prachtige boeket is een lust voor het oog en een verwennerij voor de zintuigen. Met zijn levendige kleuren en betoverende geuren zal dit boeket ongetwijfeld de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Wat maakt dit boeket zo speciaal? Ten eerste zijn alle bloemen zorgvuldig geselecteerd uit het beste aanbod van het seizoen. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op verse, levendige bloemen die hun schoonheid behouden. Bovendien worden ze met liefde met de hand samengesteld tot een harmonieus geheel dat perfect past bij elke gelegenheid.

De sprankelende zoetheid van dit boeket wordt benadrukt door de combinatie van verschillende bloemsoorten. Denk aan weelderige rozen in verschillende tinten, delicate lelies, kleurrijke gerbera's en verrukkelijke ranonkels. Samen creëren ze een symfonie van kleuren en texturen die je hart zal verwarmen.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of jubileum, of gewoon iemand wilt verrassen omwille van de vreugde die bloemen brengen, dit boeket is altijd een goede keuze. Het is ook geschikt als decoratief element in huis of op kantoor, waardoor elke ruimte direct tot leven komt.

Bestel vandaag nog dit boeket van sprankelend zoete bloemen van het seizoen en voeg een vleugje kleur toe aan je leven. Of je nu jezelf wilt verwennen of iemand anders wilt verrassen, dit boeket zal zeker indruk maken. Haal de natuur in huis en geniet van de schoonheid die bloemen met zich meebrengen!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten