Home Spa The Lagoon Leilani + Bloemen

Douglas
1099481 + 10001156
9110023776729
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Home Spa The Lagoon Leilani cadeau set + Boeket roze bloemen

Momenteel niet beschikbaar

Ontdek de ultieme weelde met de Home Spa The Lagoon Leilani + Boeket Roze Pracht!

Verwen je zintuigen en transformeer je dagelijkse routine in een weelderige retraite met de Douglas Home Spa The Lagoon Leilani set, aangevuld met het betoverende Boeket Roze Pracht. Deze exclusieve combinatie belooft een harmonie van luxueuze verwennerij voor zowel lichaam als geest.

Boeket Roze Pracht:

Breng de natuurlijke pracht van roze bloemen in je leefruimte met het Boeket Roze Pracht. Elk zorgvuldig gekozen bloemblaadje draagt bij aan een visueel feest van kleur en elegantie. De subtiele geur van het boeket voegt een vleugje frisheid toe aan elke kamer.

Samen creëren The Lagoon Leilani set en het Boeket Roze Pracht een ervaring van pure verwennerij voor je zintuigen. Trakteer jezelf op deze weelderige combinatie of geef het als een doordacht geschenk. Transformeer je dagelijkse routine in een oase van luxe met de Douglas Home Spa The Lagoon Leilani + Boeket Roze Pracht.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.