Orchidee wit + bij passende bloempot

Fleurop Flowers.NL
300810101
9110023778655
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Witte Phalaenopsis orchidee in bijpassende pot.

De Phalaenopsis orchidee, ook wel bekend als de "vlinderorchidee", is een populaire en elegantie soort orchidee met lange, hangende bloemstelen en grote, prachtige bloemen in een breed scala aan kleuren, zoals wit, roze, geel, paars en oranje. De bloemen kunnen meerdere keren per jaar bloeien als de plant op de juiste manier wordt verzorgd. De Phalaenopsis orchidee is een gemakkelijk te verzorgen plant die het best groeit in een lichte en vochtige omgeving, maar beschermd tegen direct zonlicht. Ideaal voor een kantoor of thuis als decoratie of cadeau.

De afbeelding is een indicatie. Pot en kleur van de plant kunnen variëren

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Gerelateerde Producten