Wenskaarten

Maak jouw cadeau nog persoonlijker met een speciaal wenskaart bij je bestelling.

Een mooi ingepakt boeket is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap van de gever. Met de introductie van de eigen wenskaarten levert de Fleurop bloemist een aantrekkelijke kaart bij elk boeket, waarbij je de keuze hebt uit verschillende tekstopties. Klik op boeket bloemen bezorgen om een boeket te selecteren met een mooie wenskaart.

Neem hier eens een kijkje voor inspiratie teksten voor bijvoorbeeld Moederdag, Valentijnsdag of zomaar een romantische tekst.

 
 
 
 

De met jouw tekst geprinte kaart wordt door de bloemist in een gesloten enveloppe gestopt.

De envelop wordt middels een knijpertje aan de binnenzijde van de verpakking bevestigd.

Het service mapje met verzorgingstips en snijbloemenvoedsel wordt aan een stevige bloem bevestigd.


Hoe wordt mijn boeket verpakt?

Ieder boeket wordt met zorg en liefde samengesteld door de lokale Fleurop vakbloemist. In deze video laten wij u zien op welke wijze uw boeket wordt ingepakt. Het eindresultaat is een warme exclusieve verpakking van het door u bestelde boeket.

Een mooi ingepakt boeket is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap van de gever. Met de introductie van de eigen wenskaarten levert Fleurop een aantrekkelijke kaart bij elk boeket, waarbij de klant de keuze heeft uit verschillende tekstopties.

Je kunt kiezen voor de wenskaart standaard of voor een wenskaart de luxe. deze kun je ook meet een eigen foto laten bedrukken. Hiermee maak je jouw bloemen bezorging nog completer

Hiermee spelen we tevens in op de belangrijke trend van het persoonlijker maken van je cadeau. De wenskaart wordt in een fraaie gouden envelop gedaan. Hiermee is ook de privacy verzekerd.