Wenskaart de luxe met een persoonlijke foto

Fleurop Flowers.NL
9110023775845
Bestel
  • Beschrijving

Ontwerp je eigen wenskaart de luxe A5 formaat + Gouden enveloppe

Bij de selectie eigen ontwerp stuur je ons direct na de ontvangst van de order bevestiging een afbeelding of foto in JPEG/JPG formaat met de minimale afmeting van H 210mm x  B 148mm voor de voorzijde van de kaart.

Belangrijk geeft het bestand je order nummer als naam!

U kunt slechts 1 kaart per bestelling plaatsen. Door het plaatsen van deze grote luxe wenskaart vervalt een eventueel ander eerder geselecteerd wenskaart.

De prijs van het luxe tekst kaart is de additionele prijs.

Wil je jouw geschenk nog specialer maken? Voeg dan een gepersonaliseerde luxe wenskaart met je eigen foto toe aan je bestelling! Onze A5-kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig papier en worden professioneel geprint door onze bloemist. Daarnaast presenteren wij jouw kaart in een elegante gouden enveloppe.

Onze gepersonaliseerde wenskaarten zijn een geweldige manier om je liefde, dankbaarheid of waardering te tonen. Of het nu voor een familielid, vriend of collega is, met een persoonlijke boodschap maak je het geschenk compleet.

Voeg vandaag nog een gepersonaliseerde luxe wenskaart toe aan je bestelling en laat je geliefden weten dat ze bijzonder zijn!