Home Spa La Résidence Seathalasso Set

Douglas
1093737
9110023776842
Out of stock
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Home Spa La Résidence Seathalasso Set

Momenteel niet beschikbaar

De La Résidence Seathalasso Set van Douglas

Home Spa is een luxueuze verzameling met vier producten die je lichaam revitaliseren, vergelijkbaar met het gevoel na een dag in een thermisch bad. De douchegel heeft een romige textuur die bij contact met water verandert in een rijk schuim, zacht reinigend voor de huid. Vervolgens voorziet de verzachtende bodylotion de huid van waardevol vocht. De handzeep en verfrissende handcrème zorgen voor perfect gereinigde en zijdezachte handen. De vier verzorgingsproducten omringen je met een combinatie van bergamot en zilte noten, als een subtiele zeebries, en bieden een uniek gevoel van frisheid dat zowel lichaam als geest verkwikt.

1x La Résidence Seathalasso Invigorating Hand Cream (30 ml)

1x La Résidence Seathalasso Invigorating Body Shower Foam (200 ml)

1x La Résidence Seathalasso Invigorating Body Lotion (75 ml)

1x La Résidence Seathalasso Invigorating Hand Wash (300 ml)


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.