Wijn met boeket bloemen bestellen

Maak jouw bestelling van een boeket bloemen compleet met een mooie Italiaanse witte of rode wijn van het Italiaanse wijnhuis Mezzacorona.

Wil je een mooie fles wijn bestellen bij een van de vele prachtige boeketten? Wij zorgen er voor dat deze in een mooie verpakking samen met het boeket bij de ontvanger wordt bezorgd.

 
bouteille 75cl
 
bouteille 75cl
 
bouteille 75cl
 
 
 

Wijn bestellen

Wijn met bloemen bestellen? Bij Flowers.NL kun je eenvoudig online wijn bestellen en samen met een mooi boeket bloemen laten bezorgen. Wij hebben een zeer mooie huiswijn zodat jij gegarandeerd een gewaardeerd cadeau geeft. Het is zelfs mogelijk om jouw wijn te bestellen met daarbij een doosje chocolade bonbons of een mooie rode roos. Het is zelfs mogelijk uw wijn aan te vullen met één van onze andere cadeaus zoals een boeket bloemen.

Vandaag wijn bezorgen

Je kunt ook vandaag een fles wijn met een van onze boeketten laten bezorgen. Bestel voor 13:00 uur en wij bezorgen het vandaag nog. De wijn wordt net als de bloemen in een mooie verpakking bezorgd. Je kunt de bestelling eenvoudig volgen met ons Track en Trace systeem. Zo ziet je precies wanneer jouw wijn bezorgd is.