Wijn met boeket bloemen bestellen

Wine & Flowers

Maak jouw bestelling van een boeket bloemen compleet met een mooie fles wijn.

Wil je een mooie fles wijn bestellen bij een van de vele prachtige boeketten? Wij zorgen er voor dat deze in een mooie verpakking samen met het boeket bij de ontvanger wordt bezorgd.

 
bouteille 75cl
 
bouteille 75cl
 
bouteille 75cl
 
bouteille 75cl
 
 
 

Wijn bestellen

Wijn met bloemen bestellen? Bij Flowers.NL kun je eenvoudig online wijn bestellen en samen met een mooi boeket bloemen laten bezorgen. Wij hebben een zeer mooie huiswijn zodat jij gegarandeerd een gewaardeerd cadeau geeft. Het is zelfs mogelijk om jouw wijn te bestellen met daarbij een doosje chocolade bonbons of een mooie rode roos. Het is zelfs mogelijk uw wijn aan te vullen met één van onze andere cadeaus zoals een boeket bloemen.

Vandaag wijn bezorgen

Je kunt ook vandaag een fles wijn met een van onze boeketten laten bezorgen. Bestel voor 13:00 uur en wij bezorgen het vandaag nog. De wijn wordt net als de bloemen in een mooie verpakking bezorgd. Je kunt de bestelling eenvoudig volgen met ons Track en Trace systeem. Zo ziet je precies wanneer jouw wijn bezorgd is.

Bloemen en wijn een feestelijke verrassing om thuis te bezorgen!

Een bloemrijke verrassing met een smaakvolle noot. En wie wil dat nou niet! Stel je eens voor dat er iemand aan de deur belt en voila! Voor je staat een bezorger die u mooie fles wijn en een vers boeket bloemen overhandigt! Met daarbij een persoonlijke kaart met een mooie tekst. Zeg nou zelf, hoe leuk is dat.

Bloemen met wijn een smaakvolle combinatie

Het is inderdaad een fantastisch idee om wijn naar iemand thuis of op het werk te sturen, samen met een andere heerlijke verrassing in de vorm van Chocolade Bonbons om de mensen van wie je houdt blij en gelukkig te maken. De verrassing is perfect, onvergetelijk, samen met wijn als je ook bloemen bezorgt. Lief, romantisch, onweerstaanbaar cadeau! Combineer bloemen en wijn om ze thuis te bezorgen is het ultieme cadeau.

Een heerlijk cadeau, combineer deze met de allermooiste bloemen. Bij al onze boeketten heb je de gelegen heid om een mooie persoonlijke kaart te selecteren waarop je schrijft met woorden die recht uit je hart komen. Een oprechte wens of gewoon met de de mooiste woorden.

Wijn met een boeket bloemen bestellen.

Op deze pagina vindt je enkele boeketten met wijncadeau-ideeën. Allemaal enkele beste wijnen van het bekende Italiaanse wijnhuis Mezzacorona Die je samen met een mooi boeket bloemen bij de ontvangen nog dezelefde dag kunt laten bezorgen. Wat de gelegenheid ook is om te vieren, je vindt een mooie combinatie van wijn en bos bloemen

MezzaCorona

Mezzacorona is de absolute marktleider in de Noord- Italiaanse regio Trentino (Alto Adige). Hier hebben zij 2.400 hectare wijngaarden met als belangrijkste druivenras de Pinot Grigio. MezzaCorona,deze bestaat al sinds 1904 en is een van de allereerste coöperaties in Italië.

Trentino

Tegenwoordig staat de naam MezzaCorona voor een grote groep wijnbedrijven van het hoge noorden tot het diepe zuiden van Italië. Als je MezzaCorona zegt, zegt direct Trentino. En ook omgekeerd, MezzaCorona controleert daar nu dan ook het aangrenzende Alto Adige  ongeveer 2.400 hectare aan wijngaarden. De streek Trentino ligt in het noorden van Italië tussen Verona en de Alpen waar alle wijnbouw samengebracht is in het dal van de Adige.

Druivenrassen

Zeer kenmerkend voor de streek is een behoorlijk gevarieerde en omvangrijke aanplant aan druivenrassen met als bekendste druif de immens populaire Pinot Grigio. Tot het mooie assortiment van MezzaCorona behoren natuurlijk een aantal verschillende stijlen Pinot Grigio en in de rode wijnen zijn het vooral bijzondere regionale top specialiteiten zoals de  Lagrein en Teroldego Rotaliano.