Bier en Bloemen bestellen

Er is niets leuker dan een boeket bloemen en een bier pakket te laten bezorgen bij een echte bierliefhebber.

Bierpakket cadeau bestellen

Wat is er nu leuker dan een boeket bloemen samen met een bier pakket te laten bezorgen bij een echte bierliefhebber? Zoek je een origineel cadeau voor een ander, met een speciaal bierpakket van Flowers.NL zit je altijd goed. Je bestelt een bierpakket gemakkelijk online

 
 
 
 
 
 
 
 

Bier en Bloemen voor elk moment.

Je hebt bieren die je op een willekeurige gelegenheid pakt en je hebt bieren waarmee je stilstaat bij het moment. Of dat nu een verjaardag, jubileum of op het terras is: speciaalbier tilt ieder moment naar een hoger niveau. Nu weten we natuurlijk al dat er veel soorten speciaalbier zijn

Oorsprong van het bier

Vermoedelijk al 6500 jaar voor Christus werd in Mesopotamië een vorm van bier gedronken. Daarmee is bier een van de oudste dranken uit de menselijke geschiedenis. Het oudste geschreven recept dat archeologen vonden is het bier recept! Voor het gewone volk werd bier in de middeleeuwen de drank van alledag. Het was zelfs veiliger dan water. Bier werd nog populair tijdens de industriële revolutie; toen werd het mogelijk op nog grotere schaal bier te brouwen. Tegenwoordig is bier de meest gedronken drank ter wereld.

Speciaalbier bestellen

Als je iemand kent die erg van speciaalbieren houdt en je die persoon eens goed wilt verrassen, dan helpen wij je daar graag bij. Bij ons kun je namelijk naast bloemen ook diverse soorten speciaalbier bestellen. Deze worden vervolgens door onze bloemist samen met het door jouw gekozen Bierpakket bezorgd. Speciaalbier is dikwijls bier met een extra smaakje eraan en dit samen met een van onze mooie boeketten maakt dit bier zo speciaal! Zeg nou zelf: een mooi bierpakket samen met een mooi boeket is toch een geweldig cadeau? Onze specialisten hebben een aantal heel speciale bieren voor je uitgezocht en in ons assortiment opgenomen. Wat jij het meest passende biertje vindt voor de ontvanger, laten we helemaal aan jou over. Laat ons de prachtige verpakking en de bezorging maar regelen.

Bier cadeau geven en bezorgen

Bij ons vind je de aller lekkerste speciaal biertjes in speciale verpakkingen, er is keuze uit veel verschillende merken. Hiermee weet je ook zeker dat je een leuk cadeau hebt om iemand samen met een boeket bloemen mee te verrassen! Door de originele verpakking en extra lekkere smaak, is speciaalbier een leuk cadeau om te geven én te krijgen en samen met een boeket bloemen maakt dit het perfecte cadeau. Of dit nu voor een verjaardag of een afscheid is, wanneer iemand een nieuwe woning heeft of als cadeau om gewoon iemand te bedanken. Een speciaalbier kun je geven op ieder moment en zeker aan de echte bierliefhebber! Mocht je zelf al een liefhebber van speciaalbieren zijn, dan weet jij als geen ander precies welke je wilt laten bezorgen. Om die reden kun je bij ons verschillende soorten speciaalbier kopen. Smaken verschillen immers.

Bier samen versturen met bloemen.

Vanuit ons centrale magazijn sturen wij de fles het bierpakket per koerier naar onze bloemist. De bloemist zorgt ervoor dat het bierpakket te samen met het door jouw uitgezochte boeket bloemen bij de ontvanger wordt bezorgd.

N.B. Als je het bierpakket tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen. Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk en op een later moment worden bezorgd.