Bierpakket brouwerij 't IJ - Bier geschenkpakket

Bierpakket brouwerij 't IJ - Bier geschenkpakket

Fleurop Flowers.NL
9110023778662
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel deze mooie selectie bieren in de Brouwerij 't IJ cadeauverpakking.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte bierliefhebber? Zoek niet verder! Deze Brouwerij 't IJ cadeauverpakking is alles wat je nodig hebt. Gevuld met een prachtige selectie van zes heerlijke bieren, is dit cadeau gegarandeerd een schot in de roos.

Deze cadeauverpakking bevat bieren van de bekende Brouwerij 't IJ, die al jarenlang bekend staat om zijn ambachtelijke en smaakvolle brouwsels. Elke fles bevat een uniek en karakteristiek bier, gemaakt met passie en vakmanschap.

Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, deze cadeauverpakking zal zeker indruk maken. De ontvanger zal genieten van de rijke smaken en aroma's van deze zorgvuldig samengestelde selectie.

De Brouwerij 't IJ cadeauverpakking is niet alleen lekker, maar ook nog eens mooi verpakt. Het strakke design en de hoogwaardige materialen geven dit cadeau een luxe uitstraling. Het is klaar om te geven, zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen.

Dus waar wacht je nog op? Verras die speciale persoon in je leven met deze geweldige Brouwerij 't IJ cadeauverpakking. Ze zullen er dolblij mee zijn en kunnen genieten van de beste bieren die Nederland te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak iemand gelukkig met dit fantastische cadeau!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.