Alcoholvrije-Alcoholvrije Bierbox 12 Flessen

9110023776620
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Alcoholvrije-Alcoholvrije Bierbox van 12 Flessen

Ontdek een geweldige mix van alcoholvrije en alcoholarme bieren in deze doos. Met 12 verschillende bieren, elk met een uniek verhaal, is dit een perfect cadeau of een leuk idee voor een alcoholvrije bierproeverij. Bestel nu en geniet van de verscheidenheid aan smaken!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Alcoholarme box met Eeuwige Jeugd - Vrijer, Dutch Bargain - Designated Dryver, Lindeboom - Kersen Radler, Pohjala - Tundra, Lervig - No Worries, Breugem - Knipoog, Brasserie D'Achouffe - Chouffe 0.4%, Brauerei Maisel - Maisels Weisse Alkoholfrei, Tool - Implosion 0.3, Vandestreek - Playground, Erdinger - Weissbier Alkoholfrei en Van Moll - Wanderlust