World of Beers geschenkpakket

World of Beers Bierpakket

Fleurop Flowers.NL
9110023778723
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel dit World of Beers Bierpakket - Ontdek de internationale bierbeleving

Ontdek de World of Beers kadoverpakking en laat je smaakpapillen reizen naar alle uithoeken van de wereld. Deze unieke selectie bevat 6 verfijnde bieren, elk afkomstig uit een ander land. Met trots presenteren we Estrella Damm uit Spanje, Carlsberg uit Denemarken en Krombacher uit Duitsland, samen met nog drie andere internationale favorieten.

Estrella Damm, een iconisch Spaans bier met zijn kenmerkende gouden kleur en frisse smaak, neemt je mee naar de zonnige stranden van Barcelona. Geniet van de verfrissende afdronk en laat je betoveren door de authentieke Spaanse biercultuur.

Carlsberg, het bekroonde Deense bier dat al generaties lang wordt gebrouwen, belichaamt vakmanschap en kwaliteit. Met zijn licht moutige smaak en subtiele bitterheid is Carlsberg een ware klassieker die nooit teleurstelt.

Krombacher, het hoogwaardige Duitse biermerk dat sinds 1803 bestaat, staat bekend om zijn pure ingrediënten en traditionele productiemethoden. Proef de rijke aroma's van mout en hop die perfect in balans zijn gebracht voor een sublieme smaakervaring.

Naast deze drie pareltjes biedt onze World of Beers kadoverpakking nog meer verrassingen uit andere delen van de wereld. Elk bier is zorgvuldig geselecteerd om jouw ontdekkingsreis door verschillende culturen te verrijken.

Of je nu een bierkenner bent die zijn smaakpallet wil uitbreiden of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, de World of Beers kadoverpakking is de perfecte keuze. Geef jezelf of iemand anders de mogelijkheid om te genieten van deze internationale bierbeleving.

Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de rijke smaken en aroma's die de World of Beers kadoverpakking te bieden heeft. Proost op avontuur en ontdekking!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.