Bierpakket Speciaal bieren - Bier geschenk pakket

Bierpakket Speciaal bieren - Bier geschenk pakket

Fleurop Flowers.NL
9110023778709
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Verken de wereld van het speciaalbier.

Ontdek de wereld van speciaal bier met ons speciaal bier pakket! Dit pakket bevat vijf unieke en smaakvolle speciaal bieren, perfect voor de avontuurlijke bierliefhebber. Of je nu een beginnende ontdekker bent of al ervaren in het proeven van verschillende bieren, dit pakket biedt voor elk wat wils.

In deze fraaie geschenkdoos vind je een scala aan bierstijlen, waaronder Blond, IPA en Stout. Van licht tot zwaar en van donker tot licht, dit pakket neemt je mee op een reis door de diverse wereld van speciaalbieren. Laat je verrassen door de unieke smaken en aroma's die deze selectie te bieden heeft.

Een paar hoogtepunten uit dit speciaal bier pakket zijn Kwak, Guinness en Leffe. Kwak is een heerlijk Belgisch blond bier met een rijke geschiedenis en karakteristiek glaswerk. Guinness staat bekend om zijn fluweelzachte textuur en unieke smaakprofiel. En Leffe is een klassiek Belgisch abdijbier dat bekend staat om zijn evenwichtige zoetheid en kruidige afdronk.

Het speciaal bier pakket is niet alleen perfect om zelf van te genieten, maar ook ideaal als cadeau voor vrienden, familie of collega's die houden van het ontdekken van nieuwe smaken. De fraaie geschenkdoos maakt het geven extra speciaal en zorgt ervoor dat het pakket direct klaar is om weg te geven.

Dus, als je op zoek bent naar speciaal bier dat je smaakpapillen prikkelt en je bierervaring naar een hoger niveau tilt, dan is ons speciaal bier pakket met 5 verschillende bieren de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door het diverse aanbod van smaken en stijlen die dit pakket te bieden heeft!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.