Dare To Drink Different Bierpakket

Fleurop Flowers.NL
9110023776002
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Daag iemand uit met dit Dare To Drink Different Bierpakket.

Ontdek het 'biercadeau' pakket, hét perfecte geschenk voor bierliefhebbers! Dit pakket bevat zes verschillende bieren, elk met een unieke smaak en bierstijl. Of je nu op zoek bent naar een geweldige proeverijervaring of een fantastisch cadeau om te geven, dit pakket heeft het allemaal.

Elk bier in dit pakket is zorgvuldig geselecteerd om een diversiteit aan smaken te bieden. Van verfrissend lichte pilseners tot rijke en complexe IPA's, er is voor elk wat wils. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan aroma's en karakteristieken die deze bieren te bieden hebben.

Of je nu een doorgewinterde bierconnaisseur bent of net begint met het ontdekken van de wereld van ambachtelijk brouwen, dit pakket zal je zeker bekoren. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe stijlen te verkennen en je smaakpapillen uit te dagen.

Daarnaast is het 'biercadeau' pakket ook ideaal als geschenk voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand speciaal in het zonnetje te zetten, dit cadeaupakket zal ongetwijfeld indruk maken.

Met zijn zes verschillende bieren biedt dit pakket niet alleen plezier en genot, maar ook kennis over diverse bierstijlen. Het is meer dan alleen een verzameling drankjes; het is een kans om de wereld van ambachtelijk gebrouwen bieren te ontdekken en te waarderen.

Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf of verras iemand met het 'biercadeau' pakket. Met zijn unieke bieren en de mogelijkheid om een smaakvolle proeverijervaring te creëren, zal dit cadeau zeker in de smaak vallen.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.