Monstrea + bij passende bloempot

Fleurop Flowers.NL
30001008
9110023772615
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De monstera is bij veel plantenliefhebbers een favoriet.

De Monstera plant, ook wel bekend als de "Swiss Cheese Plant" of "Split-Leaf Philodendron", is een populaire en veelzijdige kamerplant. Deze plant heeft grote, gespleten bladeren met unieke gaatjes erin, waardoor de plant zijn bijnaam "Swiss Cheese Plant" heeft gekregen. De Monstera groeit snel en kan uiteindelijk een hoogte van meer dan 2 meter bereiken. Deze plant is perfect voor het creëren van een jungle-achtige sfeer in een ruimte. De Monstera is gemakkelijk te onderhouden en heeft weinig verzorging nodig, maar wel regelmatig water nodig. Ideaal voor thuis of op kantoor, de Monstera zal zorgen voor een frisse en levendige sfeer.

Het model van zowel de plant als de bloempot kan afwijken i.v.m. de beschikbare voorraad bij de bloemist.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor groene planten

Verzorgingstips voor groene planten

Groene planten zijn een prachtige toevoeging aan elke ruimte en kunnen veel voordelen hebben voor de gezondheid en het welzijn. Hier zijn enkele verzorgingstips om ervoor te zorgen dat uw groene planten gezond blijven:

Zorg voor voldoende verlichting: Groene planten hebben licht nodig om te groeien en gezond te blijven. Zorg ervoor dat uw planten in een ruimte staan waar ze voldoende licht krijgen, maar niet direct in de volle zon worden geplaatst.

Geef ze voldoende water: Groene planten hebben water nodig om te overleven. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar pas op dat u de grond niet overmatig bewaterd.

Vermijd overmatige verwarming of koude: Groene planten prefereren een koelere omgeving, dus zorg ervoor dat ze niet in een ruimte staan met een overmatige verwarming of koude.

Verwijder gele bladeren: Groene planten verliezen soms bladeren, verwijder deze gele bladeren om te voorkomen dat deze de gezonde groei van de plant belemmeren.

Gebruik de juiste potgrond: Groene planten hebben specifieke potgrond nodig. Zorg ervoor dat u de juiste potgrond gebruikt voor uw soort plant.

Regelmatig voeding: Groene planten hebben regelmatig voeding nodig om gezond te blijven. Gebruik een specifieke plantenvoeding en volg de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste hoeveelheid.

Door deze verzorgingstips op te volgen, zullen uw groene planten gezond en prachtig blijven. Vergeet niet om regelmatig te inspecteren of ze gezond blijven en te reageren op eventuele tekenen van problemen.

Gerelateerde Producten