Wodka Bestellen

Wil je een boeket bloemen samen met een fles Wodka laten bezorgen?

Bekijk ons assortiment. De kans is groot dat de favoriete wodka van de ontvanger in ons assortiment is opgenomen. Zowel bekende als minder bekende merken zijn terug te vinden in ons assortiment. Mocht deze er niet tussen staan? Bel of email met onze klanten service.
 
 
 
 
 
 

Wodka met boeket bloemen bestellen

Flowers.NL heeft een klein Wodka assortiment met hierin een aantal verschillende merken en soorten. Kies je wodka op basis van het merk, de soort of de prijsklasse om deze te samen met een door jouw gekozen boeket bloemen te laten bezorgen.

Meer over Vodka of Wodka

Vodka, of wodka, is een distillaat dat al jaren enorm populair is, waardoor het aanbod zéér uitgebreid en verschillend is. De drank is vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa en werd traditiegetrouw puur genuttigd. Tegenwoordig wordt er op verschillende manieren van deze drank genoten: puur, in de mix of als onderdeel van een cocktail, het kan allemaal. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel smaakvolle varianten te verkrijgen met een fruitig of kruidig karakter, zodat het smaakaanbod een stuk breder is. Vodka wordt geproduceerd op basis van verschillende graansoorten, zoals tarwe, gerst en rogge. Er zijn tegenwoordig ook vodka op basis van aardappel en quinoa te vinden. Hierdoor is de kans groot dat er altijd wel een fles is die aansluit op jouw smaak.

Wodka samen versturen met bloemen.

Vanuit ons centrale magazijn sturen wij de fles Wodka per koerier naar onze bloemist. De bloemist zorgt ervoor dat de fles Wodka te samen met het door jouw uitgezochte boeket bloemen bij de ontvanger wordt bezorgd.

N.B. Als je de fles Wodka tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen. Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk en op een later moment worden bezorgd.