Vodka bestellen

Flowers.NL heeft een klein vodka assortiment met hierin een aantal verschillende merken en soorten. Kies je vodka op basis van het merk, de soort of de prijsklasse om deze te samen met een door jouw gekozen boeket bloemen te laten bezorgen. De kans is groot dat je favoriete vodka in ons assortiment is opgenomen. Zowel bekende als minder bekende merken zijn terug te vinden in ons assortiment.Mocht deze er niet tussen staan? Bel of email met onze klanten service. 

Clusius Tulip Vodka 70cl

Clusius Craft Distillers is een Nederlandse ambachtelijke distilleerderij die vernoemd is naar Carolus Clusius, de wereldberoemde Vlaams-Nederlandse botanist (1526 - 1609)

Belvedere vodka 70cl

Deze zachte Belvedere vodka is gemaakt van de beste rogge uit Polen.

Absolut Vodka 100cl

Elke druppel Absolut Vodka is afkomstig uit Åhus, in het zuiden van Zweden. Het product wordt gemaakt van de beste wintertarwe en water uit een eigen bron.

Smirnoff no. 21 wodka 300CL

Smirnoff no. 21 wodka 300CL is de nummer één op de wereldranglijst van premium dranken. Het uit Rusland afkomstige bedrijf Smirnoff heeft een lange historie in de productie van wodka.

Grey Goose premium Vodka

De premium wodka Grey Goose wordt gemaakt in de beroemde Cognacstreek in West Frankrijk. De lange ervaring, kennis van Cognac vanuit de omgeving en de bijzondere visie op het maken van wodka, leiden tot een uitstekende wodka.

Cîroc vodka 70cl

Bij de productie van deze Cîroc vodka wordt gebruik gemaakt van speciale processen die vrijwel alleen worden gehanteerd door producenten van topwijnen. Hierdoor wordt de unieke frisheid van de vodka bewaard en komt het fruitige karakter nog meer tot uiting.

Meer over Vodka of Wodka

Vodka, of wodka, is een distillaat dat al jaren enorm populair is, waardoor het aanbod zéér uitgebreid en verschillend is. De drank is vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa en werd traditiegetrouw puur genuttigd. Tegenwoordig wordt er op verschillende manieren van deze drank genoten: puur, in de mix of als onderdeel van een cocktail, het kan allemaal. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel smaakvolle varianten te verkrijgen met een fruitig of kruidig karakter, zodat het smaakaanbod een stuk breder is. Vodka wordt geproduceerd op basis van verschillende graansoorten, zoals tarwe, gerst en rogge. Eer zijn tegenwoordig ook vodka op basis van aardappel en quinoa tevinden. Hierdoor is de kans groot dat er altijd wel een fles is die aansluit op jouw smaak.