Cîroc Wodka 70cl

Fleurop Flowers.NL
9110023776385
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Cîroc Wodka: Verfijnde Luxe voor Smaakzintuigen

Op zoek naar een verfijnde en luxueuze wodka die je smaakpapillen zal verwennen? Zoek niet verder! Cîroc Wodka 70cl is precies wat je nodig hebt. Met zijn unieke en verrukkelijke smaak zal deze wodka je zeker niet teleurstellen.

Cîroc Wodka 70cl wordt gemaakt van de beste druiven uit de Franse regio Gaillac. Deze premium kwaliteitsdruiven geven de wodka een uitzonderlijke zachtheid en een subtiele zoetheid, waardoor het een ware traktatie is voor je smaakzintuigen.

Wat deze wodka echt onderscheidt van andere merken is het distillatieproces. Cîroc wordt vijf keer gedistilleerd in traditionele koperen ketels, wat resulteert in een buitengewone zuiverheid en helderheid. Het resultaat? Een zijdezachte textuur die moeiteloos over je tong glijdt en een heerlijk gladde afdronk achterlaat.

Of je nu geniet van Cîroc puur, met ijs of in je favoriete cocktail, deze wodka voegt altijd een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid. De subtiele hints van citrusvruchten en bloemen zorgen voor een verfrissende en verfijnde smaakervaring die je keer op keer wilt herhalen.

En laten we het ook even hebben over de fles zelf - prachtig ontworpen met strakke lijnen en glinsterende details. Het is niet alleen een drankje om van te genieten, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je drankenkast of bar.

Dus, waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een fles Cîroc Wodka 70cl en ontdek zelf waarom deze premium wodka zo populair is. Met zijn onderscheidende smaak, uitzonderlijke zuiverheid en verfijnde uitstraling is het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Bestel nu en laat je verrassen door de heerlijke wereld van Cîroc!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.