Smirnoff no. 21 Wodka 300CL

Fleurop Flowers.NL
9110023778488
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de mooie smaak van Absolut Vodka

Ontdek de ongeëvenaarde smaak en veelzijdigheid van Absolut Vodka 100cl. Met zijn kenmerkende zuiverheid en verfijnde karakter is deze wodka een ware klassieker onder spirit-liefhebbers.

Absolut Vodka staat bekend om zijn superieure kwaliteit en ambachtelijke productie. Gemaakt van winterharde tarwe uit het zuiden van Zweden en gezuiverd met behulp van een uniek distillatieproces, biedt elke druppel een buitengewone smaakervaring.

Deze 100cl fles is perfect voor feestjes, borrels of gewoon om te genieten in je eigen huis. De rijke, volle smaak van Absolut Vodka komt het beste tot zijn recht bij puur gebruik, maar kan ook moeiteloos worden gemengd in heerlijke cocktails. Voeg het toe aan je favoriete mixdrankje voor een extra vleugje klasse en verfijning.

Wat Absolut Vodka echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu houdt van klassieke cocktails zoals de Moscow Mule of liever experimenteert met nieuwe creaties, deze wodka past perfect bij elke smaakvoorkeur. Geef je drankjes een upgrade met de unieke zuiverheid en soepelheid die Absolut Vodka te bieden heeft.

Met zijn iconische flesontwerp trekt Absolut Vodka 100cl gegarandeerd de aandacht op elk feest of sociale gelegenheid. Het is niet alleen een drankje; het is een statement dat stijl en goede smaak vertegenwoordigt.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen fles Absolut Vodka 100cl en ontdek zelf waarom dit merk wereldwijd wordt geprezen. Geniet van de ongeëvenaarde smaak en veelzijdigheid die deze vodka te bieden heeft, en maak van elke gelegenheid een speciale ervaring. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.