Belvedere Wodka 70cl

Fleurop Flowers.NL
9110023776347
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Belvedere Wodka 70cl: Een verfijnde Poolse traktatie.

Belvedere Wodka 70cl: De perfecte keuze voor de echte wodkaliefhebber.

Als je op zoek bent naar een wodka van topkwaliteit die je smaakpapillen zal verwennen, dan is Belvedere Wodka 70cl de juiste keuze. Deze premium wodka, gemaakt in Polen, staat bekend om zijn ongeëvenaarde zuiverheid en verfijnde smaak.

Met zijn indrukwekkende flesontwerp en elegante uitstraling is Belvedere Wodka niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook een eyecatcher op je drankenkast. Het vakmanschap dat in elke fles wordt gestoken, is duidelijk te zien en zorgt ervoor dat dit merk zich onderscheidt van de rest.

Wat deze wodka echt bijzonder maakt, is het unieke productieproces. Belvedere wordt gemaakt van 100% Poolse rogge, wat resulteert in een uitzonderlijk zachte en zijdeachtige smaak. Elke batch wordt vier keer gedistilleerd om ervoor te zorgen dat alleen de puurste alcohol overblijft. Het resultaat? Een verfijnde wodka met subtiele hints van vanille en amandel.

Of je nu geniet van Belvedere Wodka puur, met ijs of als basis voor je favoriete cocktail, deze premium wodka zal absoluut indruk maken op je smaakpapillen. Zijn gladde karakter maakt hem moeiteloos drinkbaar en zijn complexiteit geeft hem net dat beetje extra.

Dus als je klaar bent om jezelf te trakteren op een wodka van de hoogste kwaliteit, zoek dan niet verder dan Belvedere Wodka 70cl. Verwen jezelf met deze heerlijke drank en geniet van een ware smaakervaring die je keer op keer zal verbazen. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.