Grey Goose premium Wodka

Fleurop Flowers.NL
9110023778471
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Grey Goose: Pure Perfectie in een Fles.

Grey Goose premium Wodka: de perfecte keuze voor een verfijnde cocktailervaring

Geniet van de ultieme luxe met Grey Goose premium Wodka. Met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is deze wodka echt een klasse apart. Of je nu een professionele mixologist bent of gewoon thuis wilt genieten van een heerlijke cocktail, Grey Goose tilt je drinkervaring naar nieuwe hoogten.

Wat maakt Grey Goose zo speciaal? Elk aspect van dit ambachtelijke drankje is met uiterste precisie vervaardigd. Alleen de beste Franse tarwe wordt gebruikt om de basis te creëren, wat resulteert in een zijdezachte en soepele smaak die moeilijk te evenaren is. De tarwe wordt zorgvuldig gedistilleerd in vijf stappen, waardoor alle onzuiverheden worden verwijderd en alleen de puurste essentie overblijft.

Met zijn subtiele aroma's van amandelbloesem en verse citrusvruchten prikkelt Grey Goose je zintuigen al bij de eerste slok. De smaak is verfijnd en evenwichtig, met hints van zoete vanille en een lichte peperige afdronk die precies goed is. Elke druppel brengt je dichter bij het bereiken van de perfecte balans in je cocktails.

Of je nu kiest voor een klassieke Martini, een verfrissende Moscow Mule of zelfs gewoon wilt genieten van puur vakmanschap op ijs, Grey Goose is altijd de juiste keuze. Zijn veelzijdigheid maakt het de perfecte metgezel voor elke gelegenheid, van intieme diners tot bruisende feestjes.

Met zijn elegante flesontwerp en bekroonde reputatie is Grey Goose niet alleen een drankje, maar ook een statement. Het is het symbool van verfijning en stijl, en zal ongetwijfeld indruk maken op je gasten.

Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de beste wodka-ervaring die er is. Kies voor Grey Goose premium Wodka en laat je smaakpapillen genieten van pure perfectie.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.