Absolut Wodka 100cl

Fleurop Flowers.NL
9110023776354
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Absolut Wodka 100cl: Ongeëvenaarde smaak en veelzijdigheid.

Absolut Wodka 100cl: de perfecte keuze voor een verfijnde cocktailervaring.

Ontdek de ongeëvenaarde smaak van Absolut Wodka, een ware klassieker onder de wodka's. Met zijn zuivere en heldere karakter biedt deze 100cl fles de ideale basis voor jouw favoriete cocktails en mixdrankjes.

Absolut Wodka wordt al sinds 1879 geproduceerd in Ahus, Zweden, waar het gebruikmaakt van lokale ingrediënten en een uniek distillatieproces. Het resultaat? Een wodka die bekend staat om zijn kwaliteit en puurheid.

Deze 100cl fles is perfect voor feestjes of gezellige avonden met vrienden. Of je nu kiest voor een klassieke Moscow Mule, een verfrissende Cosmopolitan of gewoon geniet van een eenvoudige vodka-tonic, Absolut Wodka zorgt altijd voor een onvergetelijke smaakbeleving.

Wat Absolut Wodka echt speciaal maakt, is de veelzijdigheid. Naast het mixen in cocktails kan deze premium wodka ook puur worden gedronken om te genieten van zijn subtiele aroma's en zijdezachte textuur. Voeg wat ijs toe en laat je verrassen door de pure verfijning van Absolut.

Met zijn opvallende flesontwerp en iconische merknaam is Absolut Wodka niet alleen geliefd bij kenners over de hele wereld, maar ook een echte blikvanger in je drankenkast. De 100cl fles zorgt ervoor dat je nooit zonder komt te zitten tijdens jouw volgende feestje.

Of je nu een ervaren mixologist bent of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsvolle wodka om van te genieten, Absolut Wodka 100cl is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en laat je verleiden door de ongeëvenaarde smaak en veelzijdigheid van Absolut Wodka. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.