Clusius Tulip Wodka 70cl

Fleurop Flowers.NL
9110023776330
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Clusius Tulip Wodka: Pure Verfijning en Klasse

Ontdek de pure verfijning van Clusius Tulip Wodka, een ware traktatie voor de zintuigen. Met zijn heldere en directe smaak is deze premium wodka een must-have voor fijnproevers en liefhebbers van kwaliteitsdranken.

Clusius Tulip Wodka wordt gemaakt met behulp van traditionele distillatietechnieken en hoogwaardige tulpenbollen, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun smaakvolle eigenschappen. Dit resulteert in een wodka die moeiteloos finesse en karakter combineert.

Elke slok van Clusius Tulip Wodka biedt een ongeëvenaarde gladheid, met subtiele bloemige tonen die zich vermengen met een vleugje zoetheid. Of je nu kiest om het puur te drinken, te mixen in cocktails of te gebruiken als basis voor je favoriete drankjes, deze wodka voegt altijd een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

De elegante fles van 70cl is ontworpen om de schoonheid en verfijning van deze unieke wodka te weerspiegelen. Met zijn strakke lijnen en luxueuze uitstraling zal het zeker de aandacht trekken in jouw drankenkast of op tafel tijdens speciale momenten.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat flair toe aan je drankcollectie met Clusius Tulip Wodka. Geniet van de tijdloze smaak en laat je meeslepen door de rijke geschiedenis van dit Nederlandse juweeltje. Bestel nu en ontdek zelf waarom Clusius Tulip Wodka de favoriet is van kenners over de hele wereld.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.