Home Spa Set La Résidence Seathalasso & rozen

Douglas
1093737 + 20001102
9110023777047
Out of stock
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Home Spa Set La Résidence Seathalasso met rozen.

Momenteel niet beschikbaar

Verwen jezelf of verras een geliefde met de Home Spa La Résidence Seathalasso cadeau set en een prachtig boeket kleurrijke rozen! (Vaas optioneel)

Duik in een wereld van luxe en ontspanning met deze exclusieve cadeau set, samengesteld om de zintuigen te verwennen en te betoveren. Kies uit een boeket van 15, 20 of 25 kleurrijke rozen om de verrassing nog persoonlijker te maken.

Deze cadeau set bevat:

Boeket Kleurrijke Rozen (15, 20, of 25): Voeg een explosie van kleur en vreugde toe aan elke ruimte met een prachtig boeket kleurrijke rozen. Kies het aantal dat perfect past bij de gelegenheid en de voorkeur van de ontvanger. De vaas is optioneel om de bloemen nog indrukwekkender te presenteren.

La Résidence Seathalasso Body Wash: Beleef een verfrissende reis naar de zee met de La Résidence Seathalasso Body Wash. Deze luxueuze reinigingsformule, doordrenkt met de verkwikkende geur van de zee, reinigt en revitaliseert de huid, waardoor een gevoel van vernieuwde energie ontstaat.

La Résidence Seathalasso Hand Cream: Verwen je handen met de zijdezachte La Résidence Seathalasso Hand Cream. Verrijkt met hydraterende ingrediënten, herstelt deze crème de soepelheid van de handen, terwijl de frisse zeegeur een vleugje luxe toevoegt.

La Résidence Seathalasso Body Lotion: Hydrateer en verzacht je huid met de La Résidence Seathalasso Body Lotion. De rijke, romige textuur voedt de huid diep, terwijl de verfijnde zeegeur een blijvend gevoel van elegantie achterlaat.

La Résidence Seathalasso Body Scrub: Ervaar een zachte exfoliatie met de La Résidence Seathalasso Body Scrub. Verwijdert dode huidcellen en onthult een stralende huid, doordrenkt met de verfrissende noten van de zee.

De Home Spa La Résidence Seathalasso cadeau set met kleurrijke rozen is een doordacht geschenk dat luxe en schoonheid samenbrengt. Verwen jezelf of maak iemand speciaals gelukkig met deze buitengewone combinatie van wellness en bloemenpracht.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.