Whiskey bestellen

Wil jij bij een mooie boeket nog een Fles Whiskey bij de ontvanger laten bezorgen? Bekijk onze collectie van populaire Whiskey

 
 
 
 
 
 
 
 

Whiskey met boeket bloemen bestellen

Ben jij opzoek naar een fles Whiskey om deze samen met een boeket bloemen te laten bezorgen? Wij hebben een selectie gemaakt van de meest populaire Whiskey soorten.


Whiskey met bloemen bezorgen 

Van mild tot krachtig en van Schots tot Amerikaans. Denk aan whisky merken zoals Jack Daniels, Four Roses, Glen Livit, of Lagavulin. Zeker leuk als cadeau met een boeket bloemen! Whisky bestellen kan heel makkelijk online.


Whiskey samen versturen met bloemen.

Vanuit ons centrale magazijn sturen wij de fles Whiskey per koerier naar onze bloemist. De bloemist zorgt ervoor dat de Fles Whiskey te samen met het door jouw uitgezochte boeket bloemen bij de ontvanger wordt bezorgd.

N.B. Als je de Whiskey tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen. Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk en op een later moment worden bezorgd.