Whiskey Glenfiddich 12 jaar 70CL

Fleurop Flowers.NL
9110023774688
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Glenfiddich 12 jaar: verfijnde smaakbeleving

Ontdek de verfijnde smaak van Whiskey Glenfiddich 12 jaar 70CL. Deze Schotse single malt wordt geprezen om zijn rijke en complexe karakter, dat perfect is voor de ware whiskeyliefhebber.

Met zijn zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditionele distillatiemethode biedt Glenfiddich 12 jaar een unieke en onderscheidende ervaring voor iedereen die van whiskey houdt. De rijping van twaalf jaar in eikenhouten vaten geeft deze drank zijn kenmerkende smaakprofiel.

Bij het inschenken valt meteen de warme, gouden kleur op, wat een voorbode is voor wat er komen gaat. De neus wordt begroet met tonen van vers fruit, zoals peer en appel, die harmonieus samengaan met subtiele hints van eikenhout en honing. Bij elke slok ontvouwen zich nieuwe lagen van smaken, waaronder noten, toffee en een vleugje kruidigheid.

De afdronk van Glenfiddich 12 jaar is langdurig en bevredigend. Het laat een zachte rokerige nasmaak achter die je uitnodigt om nog een glas te nemen. Of je nu kiest om deze whisky puur te drinken of te mixen in je favoriete cocktail, hij zal altijd een moment van genot creëren.

Glenfiddich 12 jaar wordt wereldwijd erkend als een symbool van vakmanschap en traditie. Met zijn tijdloze elegantie is dit ook het perfecte cadeau voor whiskyliefhebbers of een waardevolle aanvulling op je eigen collectie.

Dus, als je op zoek bent naar een whiskey die je smaakpapillen zal verwennen en je zintuigen zal prikkelen, kies dan voor Glenfiddich 12 jaar 70CL. Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en geniet van de rijke aroma's en smaken die deze Schotse single malt te bieden heeft.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.