Whiskey Four Roses Small Batch 70CL Fles

Fleurop Flowers.NL
9110023774695
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Four Roses Small Batch Whiskey: Een buitengewone bourbon.

De Four Roses Small Batch Whiskey is een ware traktatie voor whiskeyliefhebbers. Met zijn unieke mix van vier verschillende bourbons, biedt deze 70CL fles een rijke en complexe smaakervaring die je zeker niet wilt missen.

Deze whiskey wordt met uiterste zorg en vakmanschap gemaakt door de experts van Four Roses Distillery. Elk aspect van het productieproces, van het selecteren van de beste ingrediënten tot het rijpen in eikenhouten vaten, is gericht op het creëren van een premium kwaliteitswhiskey.

Wat deze Small Batch Whiskey echt onderscheidt, is de balans tussen zoetheid en kruidigheid. De aroma's van honing, karamel en rijp fruit verwelkomen je bij elke slok, terwijl de lichte hints van kruiden en eikenhout zorgen voor een aangename complexiteit. De afdronk is langdurig en bevredigend, waardoor je nog meer wilt blijven genieten.

Of je nu een ervaren whiskeydrinker bent of gewoon nieuwsgierig naar het ontdekken van nieuwe smaken, de Four Roses Small Batch Whiskey zal je niet teleurstellen. Het is perfect geschikt om puur te drinken of te mixen in je favoriete cocktail.

Bestel nu jouw eigen 70CL fles Four Roses Small Batch Whiskey en laat je smaakpapillen verrassen door deze buitengewone bourbon.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.