Whiskey Glen Talloch fles 100CL

Fleurop Flowers.NL
9110023774657
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de verfijnde smaak van Glen Talloch Whiskey

Ontdek de rijke en verfijnde smaak van Glen Talloch Whiskey met deze indrukwekkende fles van 100CL. Of je nu een whiskyliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, deze whiskey zal zeker indruk maken.

Glen Talloch Whiskey staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Elke druppel wordt zorgvuldig gedistilleerd om de perfecte balans te creëren tussen smaak en aroma. Met zijn rijke gouden kleur en fluweelzachte textuur is deze whiskey een ware traktatie voor de zintuigen.

De neus opent met een complexe mix van vanille, eikenhout en zoete kruiden. Naarmate je de eerste slok neemt, ontvouwt zich een volle smaak met tonen van honing, karamel en gedroogd fruit. De afdronk is langdurig en verwarmend, waarbij hints van nootmuskaat en rozijnen subtiel blijven hangen.

Deze fles van 100CL biedt voldoende inhoud om te genieten van meerdere gezellige avonden met vrienden of geliefden. Het elegante ontwerp van de fles voegt een vleugje stijl toe aan elke drankencollectie of thuisbar.

Of je nu kiest voor een heerlijke nip na het werk of voor een speciale gelegenheid, Glen Talloch Whiskey zal altijd een goede keuze zijn. Bestel vandaag nog jouw eigen fles 100CL en laat je verrassen door de kenmerkende smaak die deze whiskey te bieden heeft. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.