Jameson Irish Whiskey 100cl Fles

Fleurop Flowers.NL
9110023777962
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel en ontdek de Ierse charme van Jameson

Proef de rijke traditie en ambacht van Ierland met de Jameson Irish Whiskey 100cl Fles. Deze iconische Ierse whiskey is al meer dan 200 jaar een begrip in de wereld van gedistilleerde dranken.

Met zijn kenmerkende soepele en toch complexe smaak, biedt Jameson een onvergetelijke drinkervaring. Elke slok is doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het vakmanschap van generaties whiskeymakers.

Deze 100cl fles is perfect voor liefhebbers die willen genieten van dit unieke Ierse distillaat. Het formaat stelt je in staat om keer op keer te genieten van de karakteristieke aroma's en smaken die deze whiskey zo geliefd maken.

De neus wordt begroet met subtiele hints van verse bloemen, honing, hout en citrusvruchten. Bij elke slok ontvouwt zich een harmonieuze mix van zoete granen, romige toffee en een vleugje kruidigheid. De afdronk is langdurig en verwarmend, waardoor je nog even kunt nagenieten van deze heerlijke whiskey.

Of je nu kiest om puur te nippen of om te mixen in je favoriete cocktail, Jameson Irish Whiskey zal altijd indruk maken op je smaakpapillen. Het is niet voor niets dat deze whiskey wereldwijd wordt erkend als een symbool voor kwaliteit en vakmanschap.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu de Jameson Irish Whiskey 100cl Fles in huis en ontdek zelf waarom dit merk zo geliefd is bij whiskeyliefhebbers over de hele wereld. Geniet van de rijke smaken en geef een vleugje Ierse charme aan je drankencollectie.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.