Whiskey The Famous Grouse fles 100CL

Fleurop Flowers.NL
9110023777979
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Geniet van de karaktervolle Famous Grouse.

Ontdek de onweerstaanbare smaak van The Famous Grouse Whiskey, nu beschikbaar in een royale fles van 100CL. Deze Schotse whisky staat bekend om zijn rijke aroma's en karaktervolle smaak, die zelfs de meest veeleisende whiskeyliefhebbers zal bekoren.

Met zijn kenmerkende blend van zorgvuldig geselecteerde single malt en grain whisky's, biedt The Famous Grouse een unieke drinkervaring. De aroma's van zoete honing, kruidige kaneel en warme eikenhouten tonen prikkelen je zintuigen bij elke slok. Het is alsof je een wandeling maakt door de Schotse hooglanden, omringd door de prachtige natuur en het erfgoed van deze iconische drank.

Deze fles van 100CL is perfect voor elke gelegenheid - of je nu geniet van een ontspannen avond thuis of een bijzondere gelegenheid viert met vrienden. Het ruime formaat zorgt ervoor dat je altijd voldoende hebt om te delen of gewoon lekker voor jezelf te houden.

Of je nu een doorgewinterde whiskeykenner bent of net begint met het verkennen van deze verfijnde drank, The Famous Grouse zal je niet teleurstellen. Laat je verleiden door de fluweelzachte textuur en de complexe smaken die zich ontwikkelen op je tong.

Kies voor kwaliteit en traditie met The Famous Grouse Whiskey in de fles van 100CL. Bestel nu en voeg een vleugje Schotland toe aan je drankencollectie. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.