Hortensia + bij passende bloempot

Fleurop Flowers.NL
202311001
9110023772783
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer

Verras iemand met deze vrolijke bloeier. De Hortensia plant (hortensia) in bijpassende pot.

Out of season - Season: Feb < > September

De Hortensia, Hydrangea is de wetenschappelijke naam, kamerplant is een prachtige bloem met grote, ronde bloemhoofden in verschillende kleuren, zoals wit, roze, blauw, paars en rood. Deze plant is bekend om zijn grote, volle bloemen en zijn unieke uiterlijk. De Hydrangea groeit snel en kan uiteindelijk een hoogte van meer dan 1 meter bereiken.

De Hydrangea is gemakkelijk te onderhouden en heeft weinig verzorging nodig. Het is aan te raden om de plant regelmatig te geven en de grond vochtig te houden, maar niet te nat. Hydrangea's prefereren een plek met indirect zonlicht, dus plaats deze plant op een plek waar hij niet in direct zonlicht staat.

Deze kamerplant is perfect voor het creëren van een prachtige bloemen accent in een kamer en zal zorgen voor een frisse en levendige sfeer. Ideaal voor thuis of op kantoor, de Hydrangea is een prachtige toevoeging aan elk interieur.

De foto is een indicatie. De pot en kleur van de plant kunnen afwijken in verband met de beschikbare voorraad.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Gerelateerde Producten