Boeket Vriendschap

Fleurop Flowers.NL
10001135
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dit gave vriendschapsboeket is het perfecte cadeau om jullie vriendschap te vieren! Voeg nog een onvergetelijke boodschap toe voor een unieke verrassing

Bestel voor 13:00 uur voor levering vandaag. Za. voor 12:00. Zon en feestdagen uitgezonderd.

7 dagen vaas garantie en ambachtelijk samengesteld. Bezorgd door de FLEUROP bloemist.

Klanten beoordelen ons met een 9,2/10. Al meer dan 150.000 klanten gingen u voor.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement 
Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.
Product Rating Bar

Over vriendschapsdag.

Vrolijkheid, energie, geluk, troost, kracht, gezondheid … Vriendschap geeft het je allemaal. Sta jij daar wel eens bij stil? Vriendschappen brengen je verder. Letterlijk, want vriendschappen overbruggen leeftijden, generaties, culturen, landsgrenzen en geloven. Kortom: vriendschappen doen het leven goed. Laat je vrienden zien hoe belangrijk ze voor jou zijn en vier de vriendschap op Vriendschapsdag.

Initiatief.

Vriendschapsdag is een initiatief van Stichting Vier de Vriendschap. Stichting Vier de Vriendschap is opgericht op initiatief van Fleurop in het kader van haar 100-jarig jubileum. Een cadeau van Fleurop aan de maatschappij, waarmee de bloemenspecialist verbinding wil bevorderen: tussen mensen, generaties en culturen.

Meer informatie: www.vierdevriendschap.nl

Gerelateerde Producten