Boeket Vriendschap

Fleurop Flowers.NL
E10001135
9110023776255
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dit gave vriendschapsboeket is het perfecte cadeau om jullie vriendschap te vieren!

Breng een vleugje tederheid in het leven van je dierbaren met ons prachtige Boeket Vriendschap in zachte pastel tinten. Dit betoverende boeket is samengesteld om de warmte en genegenheid van vriendschap te symboliseren.

Met zorgvuldig geselecteerde bloemen in delicate pastelkleuren, zoals roze rozen, lila anjers en witte chrysanten, straalt dit boeket een gevoel van rust en sereniteit uit. De combinatie van deze elegante bloemen creëert een harmonieus geheel dat perfect is voor het uiten van waardering naar vrienden en geliefden.

Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een verjaardag, jubileum of gewoon om "dank je wel" te zeggen, ons Boeket Vriendschap is de ideale keuze. Het zal ongetwijfeld een glimlach op het gezicht toveren van degene die dit prachtige gebaar ontvangt.

Ons team van ervaren bloemisten streeft ernaar om alleen de mooiste en meest verse bloemen te selecteren. Elk boeket wordt met de grootste zorg en aandacht handgebonden, zodat elk detail tot zijn recht komt. Daarnaast gebruiken we duurzame materialen bij het verpakken van onze boeketten, wat bijdraagt aan onze inzet voor het behoud van het milieu.

Bestel vandaag nog ons Boeket Vriendschap in zachte pastel tinten en laat jouw vrienden weten hoeveel ze voor je betekenen. Voeg een persoonlijk bericht toe om je gevoelens nog beter over te brengen. Met dit boeket zal je zeker indruk maken en een blijvende herinnering achterlaten.

Let op: Bloemen zijn natuurlijke producten en kunnen variëren in vorm, grootte en kleur. De afbeeldingen dienen ter illustratie van het type bloemen en de stijl van het boeket. We streven ernaar om altijd een boeket te leveren dat zo dicht mogelijk bij de afbeelding komt.

Samenstelling: o.a. Antirrhinum, Gerbera, Rozen

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten