Boeket 25 rode rozen

Fleurop Flowers.NL
R12250
9110023770437
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

25 lange rode rozen bestellen.

Een boeket van 25 prachtige rode rozen van superieure kwaliteit. Dagvers van de kweker. Deze 25 prachtige rode rozen zullen je niet teleurstellen! Deze 25 rode rozen hebben een 7 dagen lange vaas garantie en geven een heerlijk subtiel geurtje af. 25  Rozen in een boeket is een mooi cadeau voor een 25 jarig jubileum feest.

Vaas is optioneel.

Dit prachtige boeket 25 rode rozen is de perfecte manier om iemand speciale liefde en aandacht te geven. Met zijn diepe, rijke kleur symboliseren deze rozen de intense liefde en passie. Het boeket 25 rode rozen bevat de mooiste, en alleen de meest verse rode rozen, perfect samen gebonden tot een mooi boeket.

De rode rozen in dit boeket 25 rode rozen zijn zorgvuldig geselecteerd en gekweekt om hun uitzonderlijke schoonheid en kwaliteit te waarborgen. Hun dikke, volle blaadjes en rijke aroma zullen de ontvanger verrukken.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt, dit boeket 25 rode rozen zal zeker indruk maken. Het is een elegant en tijdloos cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd.

Bestel nu boeket 25 rode rozen en laat deze prachtige rode rozen de liefde en aandacht uitdrukken die je wilt overbrengen!

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Sample text wordt gebruikt zodat

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst…

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten