Rode Rozen & Champagne, Veuve Clicquot Brut

Fleurop Flowers.NL
9110023774527
Bestel
  • Beschrijving
  • Verzorgingstips
  • Specificaties

Bestel Rode rozen met een Fles Veuve Clicquot Champagne.

Rode Rozen met Veuve Clicquot Champagne Bestellen: De Top van Hartstochtelijke Elegantie

Laat jezelf onderdompelen in de charme van onze exclusieve combinatie van Rode Rozen en Veuve Clicquot Champagne. Dit betoverende ensemble is ontworpen om een onuitwisbare indruk achter te laten bij de ontvanger. Kies het aantal grootbloemige, dieprode rozen dat je wilt versturen en bepaal de grootte van de Champagnefles die je wilt bestellen. Hierbij heb je de keuze uit formaten Bouteille - 75cl, Magnum - 150cl en Jeroboam - 300cl. Wiens dag ga jij verrijken met dit onvergetelijke gebaar?

Prachtige Rode Rozen: Selecteer de hoeveelheid grootbloemige, dieprode rozen die perfect past bij de gelegenheid en creëer een sfeer van hartstochtelijke elegantie. Elke rode roos is zorgvuldig gekozen vanwege haar rijke schoonheid en vakkundig gearrangeerd om een boodschap van liefde over te brengen.

Veuve Clicquot Champagne:  Verhoog de ervaring met een fles Veuve Clicquot Champagne, bekend om zijn verfijnde smaak en feestelijke karakter. Personaliseer je cadeau door te kiezen voor de standaard 75cl Bouteille, de indrukwekkende 150cl Magnum, of de majestueuze 300cl Jeroboam.

Het is van groot belang dat je je bestelling tijdig plaatst, zodat we een gezamenlijke bezorging kunnen regelen. Hierdoor wordt het cadeau nog specialer en arriveert het op het door jou gewenste moment.

Deze combinatie symboliseert weelde en verfijning, waardoor het het perfecte cadeau is voor speciale vieringen. Of je nu een geliefde, vriend of collega verrast, dit geschenk is ontworpen om indruk te maken en een blijvende herinnering te creëren.

Maak een statement met dit weelderige cadeau van rode rozen en Veuve Clicquot Champagne. Kies de hoeveelheid rozen en de grootte van de Champagnefles om een werkelijk onvergetelijke en hartstochtelijk elegante indruk te maken.

Maak jouw cadeau persoonlijker door er chocolade bonbons of een leuke knuffel aan toe te voegen en zelfs een gepersonaliseerde wenskaart.

Vaas is optioneel.

Let op!  Voor dit product gelden aanvullende voorwaarden en is identificatie vereist bij levering of pickup

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

VOORWAARDEN


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.
Flowers.NL staat voor verantwoord genieten.
Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen


Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten