Rozen met Champagne

Champagne & Roses

Bestel champagne en rozen voor onvergetelijke momenten.

Geniet van een onvergetelijk feest met onze voortreffelijke selectie van Moet & Chandon, Veuv Cliquot en Pommery Champagne gecombineerd met prachtige rozen. Geef elke speciale gelegenheid een boost met de perfecte combinatie van luxe en romantiek.
 
 
 
 
 
 
Premium Quality
 
Premium Quality
 

Rozen met Champagne bestellen

Onze bloemisten hebben altijd mooie, verse rozen op voorraad van de aller beste kwaliteit. De Fles Champagne wordt vanuit ons centrale magazijn naar de bloemist gestuurd. De bloemist zorgt er dan voor dat de fles Champagne op de dag van bezorging samen met rozen bezorgd wordt. Je kunt dus met een gerust hart een boeket rozen en Champagne bestellen via Flowers.NL.

Waar bestel ik een bos rozen met een Fles  Champagne?

Waar je ook woont in Nederland, een boeket rozen samen met een Fles Champagne kun je eenvoudig en snel bestellen via ons! Dankzij de samenwerking met onze lokale bloemisten - de Fleurop bloemist bij jou om de hoek - is dat boeket rozen met champagne zó bezorgd. Je kunt een boeket rozen met Champagne bestellen, en laten bezorgen via onze website. Het samenstellen, verpakken en bezorgen wordt vervolgens gedaan door de lokale bloemist in de plaats van bestemming. De bezorging wordt zelfs persoonlijk aan de deur gedaan!

Wanneer wordt het boeket rozen en Champagne bezorgd?

Dat is geheel afhankelijk van de dag waarop je wenst dat de rozen en Champagne bij de ontvanger moeten zijn. Bestel een boeket voor levering op de zelfde dag dan zal de Fles champagne pas de volgende werkdag arriveren. Als je wilt dat de Rozen en Champagne tegelijkertijd worden bezorgd, bestel dan tijdig. Om er voor te zorgen dat de Champagne  tijdig bij onze bloemist is hebben wij ongeveer 1-3 werkdagen nodig.

Kan ik rozen & Champagne bestellen en laten bezorgen?

Ja. Rozen onze rozen & Champagne bezorgen wij  op elk gewenst adres in Nederland. Bezorging kan de hele week, behalve op zondagen en feestdagen (m.u.v. Moederdag en Valentijn).

Meer over Champagne

Champagne is de perfect drank voor iedere gelegenheid en elk feest. Champagne komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Mousserende wijnen die niet uit de champagnestreek komen, mogen officieel geen champagne genoemd worden. Lees alles over de bekendste champagnemerken die zeker wél uit de gelijknamige streek komen!

Onze Champagne merken:

  • MOËT & CHANDON

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord, want het is het meest geliefde champagnemerk ter wereld: Moët & Chandon. Dit merk is al bijna 300 jaar oud en is nog steeds een icoon van succes en glamour. Het begon allemaal met de visie van oprichter Claude Moët om een goede maar nog onbekende regionale wijn om te toveren tot een van de favorieten van heel Europa. Tegen het eind van de 18e eeuw werd Jean-Rémy Moët, kleinzoon van oprichter Claude Moët, beroemd als de man die de champagne in de wereld introduceerde. Lees alles over Moët & Chandon!

  • VEUVE CLICQUOT

Veuve Clicquot is al meer dan 200 jaar een begrip in Frankrijk. Het was het eerste champagnemerk waar een vrouw aan het roer stond en Madame Clicquot was hier de eerste moderne zakenvrouw die Veuve Clicquot tot een wereldberoemd champagnemerk heeft gemaakt. Madame Clicquot was bereid om risico’s te nemen en haar bedrijf uit te breiden naar alle hoeken van de wereld. Ze verbeterde productietechnieken en bedacht een manier om de champagne helderder te maken: ‘table de remuage’. Lees meer over Veuve Clicquot!

  • POMMERY

Champagnemerk Pommery werd al in 1836 opgericht door Louise Pommery. Zij was ook de initiator achter de eerste brut champagne ooit, die dankzij de kunsten van wijnmaker Victor Lambert in 1874 het levenslicht zag. Tijdens haar reizen naar Engeland merkte Madame Pommery op dat de smaak van de Engelse elite veranderde en de voorkeur meer richting lichtere en minder zoete wijnen uitging. De eerste brut werd gecreëerd. Lees alles over het champagnemerk Pommery!

Wil jij de aller lekkerste Champagne kopen?

Ben jij op zoek naar hele een goede lekkere champagne? Bekijk ons mooie assortiment Champagnes en vind de Champagne die bij jouw smaak past. Het is goed om na te gaan welke Champagne soorten er zijn: in de basis zijn er twee veelvoorkomende varianten: Champagne Brut en Champagne Demi Sec. Champagne brut is de meest gedronken versie in Nederland, en is fris en droog van smaak. Ben je meer het type dat houd van een zoete Champagne? Dan is de Champagne demi sec een goed alternatief, deze elegante Champagnes bevatten iets meer restsuiker waardoor de smaak zoeter is.

Wat is Champagne eigenlijk?

Champagne kan worden bestempeld als de meest toonaangevende en prestigieuze mousserende wijn in de wereld. Champagne is een bubbeltjeswijn die gemaakt wordt in het gelijknamige wijngebied de Champagne in het noordoosten van Frankrijk. Alleen in dit specifieke gebied, vastgelegd in de Franse wetgeving, mag er Champagne worden gemaakt en deze mag dan ook de naam Champagne dragen. Voor het maken van Champagne worden er drie druivensoorten gebruikt: pinot meunier, pinot noir en chardonnay. De wijnmaker kan er voor kiezen om een druif te gebruiken voor zijn Champagne, of een variatie van verschillende druiven. Alle Champagnes krijgen een tweede gisting op fles, waardoor de feestelijke bubbels in de Champagne komen.

Welke champagne soorten zijn er?

Lekkere goedkope Champagne online kopen? Wij begrijpen dat de keuze soms lastig is. Van rosé champagne en vintage champagne tot brut champagne en champagne demi sec: er zijn ontzettend veel soorten voor goede goedkope Champagne. Naast de verschillen in smaak die Brut of Demi Sec heten, is er soms ook verschil in kleur. De wijnmaker kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de Champagne een mooi kleurtje mee te geven, en op die manier rosé Champagne te maken. Dus zowel in smaak als in kleur zijn er vele Champagne soorten waaruit je kan kiezen.

Wat is het verschil tussen Cava en Champagne?

Het grootste verschil tussen cava en Champagne is de afkomst. Champagne mag uitsluitend gemaakt worden in de Champagnestreek in Frankrijk, terwijl Cava gemaakt mag worden in heel Spanje. De smaak is natuurlijk ook anders, door de verschillen in klimaat en de verschillende druiven die hiervoor gebruikt worden.Ben je op zoek naar lekkere goedkope Champagne?

Zijn er goede goedkopere alternatieven voor bijvoorbeeld de meest populaire Champagne soorten zoals, Belaire Champagne, Mumm Champagne, Lanson Champagne, Mercier Champagne, Champagne Veuve Durand en Champagne Moët et Chandon? Zeker! Natuurlijk zijn er goede goedkope Champagne alternatieven. Champagne mag alleen in de Champagne streek gemaakt worden, en is daarom over het algemeen wat duurder.