Witte Rozen + Fles Veuve Clicquot Brut Champagne

Fleurop Flowers.NL
9110023778099
    Levertijd:Voor gezamenlijke levering is 2-3 dagen verwerkingstijd nodig.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel witte Rozen+ Fles Veuve Clicquot Brut Champagne.

Witte Rozen met Veuve Clicquot Champagne Bestellen: Een Overweldigend Geschenk van Stijl

Verras en betover met onze exclusieve combinatie van Witte Rozen en Veuve Clicquot Champagne. Dit prachtige ensemble is bedoeld om een onuitwisbare indruk achter te laten bij de ontvanger. Kies het aantal grootbloemige, lange witte rozen dat je wilt versturen en bepaal de grootte van de Champagnefles die je wilt bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit formaten Bouteille - 75cl, Magnum - 150cl en Jeroboam - 300cl. Bij wie ga jij een onvergetelijke indruk maken?

Elegante Witte Rozen: Selecteer het aantal grootbloemige, lange witte rozen dat perfect past bij de gelegenheid en creëer een sfeer van ingetogen elegantie. Elke witte roos wordt met zorg uitgekozen vanwege haar onberispelijke schoonheid en wordt met vakmanschap gearrangeerd.

Veuve Clicquot Champagne: Voeg een vleugje klasse toe aan het geschenk met een fles Veuve Clicquot Champagne, bekend om zijn verfijnde smaak en feestelijke karakter. Personaliseer je cadeau door te kiezen voor de standaard 75cl Bouteille, de indrukwekkende 150cl Magnum, of de majestueuze 300cl Jeroboam.

Deze combinatie belichaamt luxe en stijl, waardoor het het perfecte cadeau is voor bijzondere vieringen. Of je nu een geliefde, vriend of collega verrast, dit geschenk is ontworpen om te imponeren en een blijvende herinnering te creëren.

Maak een statement met dit weelderige cadeau van witte rozen en Veuve Clicquot Champagne. Kies de hoeveelheid rozen en de grootte van de Champagnefles om een werkelijk onvergetelijke en overweldigende indruk te maken.

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen


Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.


Bloemen schuin aansnijden

BLOEMEN SCHUIN AFSNIJDEN

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.


Neem een schone vaas

NEEM SCHONE PASSENDE VAAS

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen


Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

NIET OP DE TOCHT

Plaats bloemen nooit op de tocht, bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten