Gemengde rozen & Champagne Moet & Chandon Brut

Fleurop Flowers.NL
9110023778082
    Levertijd:Mogelijk separaat geleverd ivm drukte door de COVID19 crisis
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Ultieme luxe: gemengde rozen met Moët & Chandon brut.

Gemengde Rozen met Moët & Chandon Brut Bestellen: Een Overvloed aan Kleur en Smaak**

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze gemengde rozen in combinatie met Moët & Chandon Brut. Dit weelderige assortiment is ontworpen om een feest van kleur en smaak te brengen bij de ontvanger. Kies het aantal gemengde rozen dat je wilt versturen en bepaal de grootte van de Champagnefles die je wilt bestellen. Opties zijn Bouteille - 75cl, Magnum - 150cl en Jeroboam - 300cl. Voor wie wordt dit een schitterende dag?

Prachtige Gemengde Rozen: Selecteer het aantal gemengde rozen dat perfect past bij de gelegenheid en creëer een levendig kleurenpalet. Elk rozensoort is met zorg gekozen, waardoor een harmonieus en levendig boeket ontstaat. De samenstelling van de kleuren van de rozen kan variëren tussen 4 tot 7 verschillende kleuren rozen, afhankelijk van de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

Moët & Chandon Brut Champagne: Verhoog de ervaring met een fles Moët & Chandon Brut, bekend om zijn verfijnde smaak en feestelijke karakter. Personaliseer je cadeau door te kiezen voor de standaard 75cl Bouteille, de indrukwekkende 150cl Magnum, of de majestueuze 300cl Jeroboam.

Het is van groot belang dat je je bestelling tijdig plaatst, zodat we een gezamenlijke bezorging kunnen regelen. Hierdoor wordt het cadeau nog specialer, omdat het op het door jou gewenste moment arriveert.

Deze combinatie belichaamt weelde en verfijning, waardoor het het perfecte cadeau is voor speciale vieringen. Of je nu een geliefde, vriend of collega verrast, dit geschenk is ontworpen om indruk te maken en een blijvende herinnering te creëren.

Maak een statement met dit weelderige cadeau van gemengde rozen en Moët & Chandon Brut. Kies de hoeveelheid rozen en de grootte van de Champagnefles om een werkelijk onvergetelijke en levendig elegante indruk te maken.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.


Bloemen schuin aansnijden

BLOEMEN SCHUIN AFSNIJDEN

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.


Neem een schone vaas

NEEM SCHONE PASSENDE VAAS

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen


Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

NIET OP DE TOCHT

Plaats bloemen nooit op de tocht, bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten