Roze rozen bestellen

Stuur vandaag nog iemand van wie je houdt een boeket met roze rozen.

Of je nu "beterschap bloemetje ", "Een mooi Valentijnsdag boeket", " een prachtig Moederdag boeket" of gewoon "Romantisch bloemetje" wilt zijn, roze rozen zijn een symbool van elegantie en die geschikt is voor vele gelegenheden. Lees hier meer informatie over roze rozen
 
Prijs per stuk
 
 
 
 
 
Premium Quality
 
 
 
 
 
 
 
Tip
 
 
 
 
 
 
 

Collectie roze rozen.

Op onze website bieden wij een prachtige selectie aan van roze rozen voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een verloving, een rouwplechtigheid, of gewoon als cadeau, wij hebben altijd de perfecte roze rozen voor u.

Onze roze rozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bloemsoorten, van eenvoudige snij-rozen tot luxueuze boeketten en rouwstukken. Wij selecteren alleen de beste bloemen van de hoogste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een prachtig product.

In onze collectie roze rozen kunt u kiezen uit:

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken. Wij bieden bezorging aan op dezelfde dag of volgende dag afhankelijk van beschikbaarheid. Onze bloemen zijn beschikbaar door heel het land.

Er zijn veel verschillende soorten roze rozen verkrijgbaar. Enkele van de meest populaire zijn:

 • De klassieke "Pink Rose" die varieert van lichtroze tot diep, donkerroze en symbool staat voor elegantie, dankbaarheid en vreugde.
 • De "Sweet Pink Rose", een zachtroze tint die gratie, zachtheid en vreugde symboliseert.
 • De "Hot Pink Rose" is helder, levendig roze en symboliseert waardering, opwinding en waardering.
 • De "Blushing Pink Rose" is een lichtroze tint en symboliseert verlegenheid, nederigheid en dankbaarheid.
 • De "Peachy Pink Rose" is een lichtroze tint met een peachy ondertoon en symboliseert dankbaarheid en waardering.
 • De "Light Pink Rose", een zachte lichtroze tint die gratie, elegantie en bewondering symboliseert.
 • De "Dark Pink Rose" is een dieproze tint en symboliseert waardering, dankbaarheid en erkenning.

We hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit onze collectie roze rozen en we hopen u te mogen verwelkomen als klant. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via WhatsApp of telefonisch.

Roze rozen bestellen voor bezorging

Roze rozen zijn het perfecte type roos voor veelzijdige gelegenheden en brengt aandachtigheid, passie, sentiment en een eigentijdse kleurenpracht over. Of je nu bedankje stuurt, een vriend aanmoedigt, een nieuwe relatie begint of een symbool van genegenheid of bewondering toont, een boeket roze rozen kan precies de juiste emotie uitdrukken, zonder een woord te zeggen. Stuur bijvoorbeeld Roze rozen in een Rosebox.

Bestel roze rozen

Geen wonder dat roze rozen een van de meest populaire rozen zijn die op Valentijnsdag worden verzonden! Maar wist je dat elke tint van een roze rozen verschillende betekenissen heeft? Ter ere van Valentijnsdag en deze blozende schoonheid, brengen we de roze roos terug om de rijke geschiedenis en kleur betekenissen te verkennen, zodat je uiteindelijk precies de juiste roze roos geeft. Roze rozen kunnen ook worden gecombineerd met andere kleuren rozen zoals, rode rozen, witte rozen of gemengde rozen.


Verzorgingstips voor roze rozen

Wanneer je roze rozen ontvangt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar verzorgingstips voor rozen, speciaal voor jouw boeket roze rozen:

 • Het is erg belangrijk dat je meteen na ontvangst de roze rozen goed verzorgt door deze schuin af te snijden en zet ze direct op water met de juiste dosering snijbloemen voedsel. Hiermee voorkom je de kans dat de roze rozen gaat 'hangen' aanzienlijk.
 • Zet net als alle andere rozen ook de roze rozen in een heldere glazen vaas. De stelen krijgen op die manier voldoende daglicht en er is minder kans op bacteriën.
 • Ook roze rozen zijn het gelukkigst en staan dan het langst wanneer ze op een plaats staan waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als alle andere bloemen, verwelken de roze rozen sneller wanneer ze in de buurt van een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
 • Extra tip: Snij regelmatig de roze rozen opnieuw schuin af, hiermee kun je nog langer van jouw bos rozen genieten. Ververs dan ook het water. Dat vinden ze ook fijn!

Ook voor roze rozen geldt dat onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van roze rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de roze rozen rondom Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Dit zul je ook ervaren bij lokale bloemist.


  FAQ Roze rozen:


Roze rozen symboliseren over het algemeen liefde, tederheid en waardering. De exacte betekenis kan variëren afhankelijk van de tint roze, waarbij lichtere tinten vaak staan voor bewondering en vreugde, terwijl diepere tinten dankbaarheid en waardering kunnen vertegenwoordigen.

De zachte en romantische uitstraling van roze rozen maakt ze een populaire keuze voor romantische gelegenheden. Ze drukken liefde en genegenheid uit, maar met een zachtere intensiteit dan de dieprode rozen.

Roze rozen zijn geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder jubilea, verjaardagen, Valentijnsdag en als een uiting van dankbaarheid. Ze zijn ook geschikt voor vriendschappelijke gebaren van genegenheid.

Ja, roze rozen worden vaak gezien als een symbool van vriendschap en waardering. Ze kunnen een prachtig en subtiel gebaar zijn om vriendschappelijke gevoelens over te brengen.

Lichtroze rozen symboliseren vaak bewondering en vreugde, terwijl diepere tinten zoals donkerroze en koraal meer gerelateerd zijn aan dankbaarheid, erkenning en waardering.

Roze rozen kunnen prachtig worden gecombineerd met witte bloemen, zoals lelies, voor een elegante uitstraling. Ze passen ook goed bij andere tinten roze en zelfs rode rozen voor een kleurrijke en expressieve mix.

Om roze rozen vers te houden, is het belangrijk om de stelen schuin af te snijden, overtollige bladeren onder water te verwijderen en het water regelmatig te verversen. Plaats ze op een koele plek en vermijd direct zonlicht.

Ja, er zijn verschillende soorten roze rozen, zoals de 'Pink Floyd' en 'Baronesse' met hun unieke kleurschakeringen en bloemvormen. De keuze hangt vaak af van persoonlijke voorkeur en de gelegenheid.

Lichtroze rozen kunnen een zachte uitdrukking van medeleven zijn en worden soms gebruikt als een subtiel gebaar bij condoleances, terwijl donkerdere tinten mogelijk minder gebruikelijk zijn voor dit doel.

Roze rozen drukken vaak emoties uit zoals liefde, dankbaarheid en bewondering. Ze hebben een positieve connotatie en worden minder geassocieerd met intense romantiek dan rode rozen, waardoor ze veelzijdig zijn voor diverse uitdrukkingen.