Een rode roos en dikke knuffel van mij.

Fleurop Flowers.NL
9110023774947
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel een rode roos samen met een knuffelbeer.

Een knuffel van Beer Bella met een mooie rode roos. Om zo maar even naar iemand te sturen waar je ontzettend veel van houdt. Laat diegene weten dat je haar/hem mist met deze leuke beer die symbolisch, namens jou, een kus overbrengt d.m.v. de roos.

De perfecte combinatie van romantiek en knuffelbaarheid komt samen in dit prachtige cadeau. Onze mooi verpakte rode roos en schattige knuffelbeer zijn de ultieme manier om iemand speciaal te laten voelen.

Laat je liefde opbloeien met onze betoverende rode roos. Elk bloemblaadje straalt passie uit, terwijl de dieprode kleur symbool staat voor liefde en verlangen. Met zorg geselecteerd en met de hand gebonden, is elke roos een kunstwerk op zich. De elegante verpakking geeft de roos een extra vleugje luxe, waardoor het een cadeau is dat indruk maakt.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze prachtige roos vergezeld door een knuffelbeer in de vorm van een schattige beer. Zacht, pluizig en onweerstaanbaar, deze knuffel zal gegarandeerd warmte en troost bieden aan iedereen die hem vasthoudt. Of het nu gaat om het versturen van een tedere boodschap naar een geliefde of om iemand op te vrolijken in moeilijke tijden, deze beer zal altijd zorgen voor een glimlach.

Of je nu je partner wilt verrassen met een romantisch gebaar of iemand wilt laten weten dat je aan hen denkt, dit cadeau is de perfecte keuze. Het combineert schoonheid, gevoelens en comfort op zo'n unieke manier dat het moeilijk is om er niet door geraakt te worden.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog dit prachtige geschenk en laat de rode roos en knuffelbeer hun magie verspreiden.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten