Boeket 75 witte rozen

Fleurop Flowers.NL
W12750
9110023771588
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel een prachtig boeket van 75 witte rozen

Dit prachtige boeket van 75 witte rozen is de perfecte keuze voor een speciale gelegenheid. Deze 75 witte rozen zijn dagvers van de kweker, waardoor ze nog vol van geur en kleur zijn. De witte rozen symboliseren onschuld, reinheid en waardigheid en zijn daarom een geweldig cadeau voor een bruiloft, 75ste verjaardag of zelfs als een cadeau om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. De 75 rozen zijn zorgvuldig geselecteerd en gebonden tot een prachtig boeket dat zeker indruk zal maken. Laat iemand weten dat je om hem of haar geeft met dit prachtige, dagverse boeket witte rozen samen met een persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Rozen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket rozen.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten