Winter Boeketten

Zoek je Mooie winter Boeketten ? 

Bloemen agenda Winter boeketten zijn beschikbaar in de periode van December tot en met Februari.

Ieder seizoen brengt zijn eigen seizoensbloemen met zich mee. Zeker ook in de winter is er genoeg van deze bloemenpracht te ontdekken. We willen je graag kennis laten maken 7 vrolijke winter bloemen! Lees snel verder, kies je Winterboeket uit,  en laat deze bezorgen door je lokale bloemist en... geniet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winterboeket bezorgen!


Een winterboeket, hoe leuk is het om iemand daarmee te verrassen? Onze vakbloemisten hebben voor jou prachtige winterboeketten samengesteld. Al onze winter boeketten zijn gemaakt van de mooiste winter bloemen. Wil je iemand feliciteren of bedanken? Winter boeketten zijn perfect voor elke gelegenheid!

Bij Flowers.nl kun je eenvoudig en snel je Winterboeket laten bezorgen overal in Nederland. Een van onze lokale bloemisten maakt het boeket en bezorgt het bij de ontvanger.

Hoe gaat het bestellen van een Winterboeket in zijn werk?

 • Kies je Winterboeket uit de selectie hierboven
 • Selecteer de maat van je boeket  en vul jouw tekst voor het kaartje in.
 • Selecteer de bezorgdatum en vul de gegevens van de ontvangers in.
 • Kies je betaalmethode en plaats je bestelling
 • Voilà je bloemen zijn nu onderweg!


De mooiste winter bloeiers vind je bij Flowers.NL!

Diep in de winter als de natuur vaak nog slaapt, is het best moeilijk om zich voor te stellen dat sommige bloemen kunnen gedijen. En toch, zelfs tijdens de koude en donkere maanden van het jaar, verrast de natuur ons nog steeds met prachtige winter bloeiers. Maar over welke bloemen hebben wij het? Je kent ze vast wel! Hun naam? Helleborus, Amaryllis, Poinsettia. Deze bloemen en planten zijn vooral populair tijdens de feestdagen, maar ze zijn de hele winter beschikbaar.

Een andere bloem die haar comeback maakt, is de tulp! Deze worden nog wel in kassen geteeld... om van de mooie tulpenvelden te kunnen genieten moeten we nog een beetje geduld hebben.

And last but not least de tropische bloemen. Denk hierbij aan orchideeën. Ze komen uit verre landen vandaan en brengen de zon met zich mee. Perfect om het huis mee op te fleuren!

De 7 meest populaire winter bloeiers.

 1. Amaryllis
 2. Anemoon
 3. Sering
 4. Lisianthus
 5. Cymbidium
 6. Mimosa
 7. Tulp

Witte winter bloemen.

Witte bloemen zijn razend populair in de winter en je zal ze vaak terug zien in onze prachtige Winterboeketten. De kleur wit wordt vaak geassocieerd met winter. Denk hierbij aan de sneeuw en winter landschappen. Dit betekent echter niet dat er alleen maar witte bloemen zijn.

Amaryllissen en tulpen zijn ook in vele andere kleuren te vinden. Wil je graag je eigen winter wonderland creëren? Witte winter bloemen zijn er perfect voor! Stuur nu een Winterboeket of laat prachtige winter bloemen bezorgen en verras familie en vrienden met een onverwacht cadeautje.

Na de winter maken wij ons op voor het voorjaar met paasboeketten en de lente boeketten