Boeket "Tasteful white"

Fleurop Flowers.NL
110310111
9110023773254
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket bloemen "Tasteful white" bestellen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Smaakvol samengesteld is dit boeket geschikt voor een luxe interieur. Dit boeket creëert een smaakvolle en luxe sfeer en betovert elk interieur. Bij wie laat jij dit boeket in witte tinten bezorgen door onze lokale bloemist?

Winter bloemen zijn razend populair in de winterperiode en je zal ze vaak terug zien in onze prachtige winterboeketten. Ook Winterboeket "Tasteful white"  behoort tot de categorie winter boeketten. Vaak wordt de kleur wit geassocieerd met winter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sneeuw en winterse landschappen. Dit betekent echter niet dat er alleen maar witte bloemen in onze winter boeketten worden gebruikt. Winterboeket "Tasteful white" is een subtiel boeket met veel verschillende winterbloemen. Door de veelzijdigheid en mix aan bloemen is Winterboeket "Tasteful white" een geschikt voor iedereen!. Winterboeket "Tasteful white" een geschikt voor iedereen!

Samenstelling: o.a. Roos, Gerbera, Eucalyptus, Alstroemeria

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten