Lente boeketten

Lente boeketten bestellen.

Zoek je een mooi lenteboeket?

Bloemen agenda Lente boeketten zijn beschikbaar van Maart tot en met April.

De mooiste lentebloemen worden door de lokale Fleurop bloemisten verwerkt in voorjaarsboeketten. Bloesemtakken, Allium en Viburnum(sneeuwbal) zijn echte voorjaarsbloeiers en zullen dan ook veelvuldig gebruikt worden in onze boeketten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haal nu de lente in huis - Laat mooie voorjaarsbloemen bezorgen

De dagen worden al weer wat langer, de knopjes aan de bomen komen uit en de zon laat zich steeds vaker zien. Ja, tijd om lekker de lente in huis te halen! Ranonkels, narcissen, tulpen, hyacinten, Anemoontjes en vele andere soorten lentebloemen staan volop in bloei. In deze tijd zet de natuur haar beste beentje voor. Verwelkom de lente met open armen en bezorg een jouw familie, kennissen of vrienden waar geluksmomentje met onze kleurrijke voorjaarsboeketten!

Lentebloemen online bestellen bij Flowers.nl

Online lentebloemen bestellen is eenvoudiger dan ooit. In onze webwinkel kun je makkelijk en snel mooie voorjaarsboeketten versturen. Onze lokale bloemist zal je bloemen bezorgen wanneer je maar wilt, waar dan ook in Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk van alleen de aller beste lokale bloemisten kun je een mooi voorjaarsboeket laten bezorgen. Bijvoorbeeld bij je moeder in Amsterdam, bij je oma in Maastricht of bij je aller beste vriendin in Zeeland. Je mag er natuurlijk ook voor kiezen om jezelf eens lekker te trakteren op iets heel moois. Voorals je een opkikkertje nodig hebt? Of ken je iemand die er eentje kan gebruiken? Een mooi voorjaarsboeket is dan precies wat je nodig hebt!

Voorjaarsboeket bestellen bij Flowers.nl

Wil je graag een voorjaarsboeket laten bezorgen? Onze bloemisten in Nederland zijn er om je hier mee te helpen, je familie, vrienden en geliefden in de bloemetjes te zetten. Al onze lente boeketten worden handgebonden en persoonlijk geleverd door een van onze vakkundige bloemisten. Wil je nog vandaag lentebloemen laten bezorgen? Geen probleem! Plaats je bestelling dan voor 13:00 uur van maandag tot en met vrijdag of voor 12:00 uur op zaterdag en we zullen ervoor zorgen dat je bloemen nog dezelfde dag op het door jou opgegeven adres geleverd worden. Het enige wat je hoeft te doen is een mooi boeket te kiezen! Felle frisse kleuren of liever zachte pasteltinten? Wat je ook kiest, een mooi voorjaarsboeket is altijd een schot midden in de roos!

De top 5 voorjaarsbloemen

De lente kenmerkt zich door prachtige, kleurrijke bloemen. Daaronder zijn er een paar die heel bekend zijn, zoals tulpen en narcissen. Wat dan ook de gelegenheid is en welke voorjaarsbloem je ook kiest, je hebt zeker een prachtig cadeau in handen! Maar nu de vraag: wat zijn de meest populaire voorjaarsbloemen? Onze klanten stellen ons dikwijls die vraag. Om je hierop een antwoord te kunnen geven hebben we een handig lijstje voor je samengesteld.

  • Tulpen: Tulpen zijn op zijn zachtst gezegd veelzijdig. Ze zijn letterlijk in alle vormen en kleuren te vinden en de combinaties zijn eindeloos: enkele of dubbele tulpen, enkel kleurig of juist meerkleurig, gekartelde of gefranjerde randen, noem maar op! Geen wonder als je bedenkt dat er meer dan 175 soorten en 3500 varianten bestaan. Tulpen boeketten zijn verkrijgbaar van januari tot en met april

  • Ranonkels: Ranonkels horen zonder twijfel ook tot de populairste lentebloemen. De ranonkel bloeit tussen januari en april en staat symbool voor gepassioneerde liefde. Wil je iemand laten zien dat je hem of haar bijzonder vindt, dan zijn ranonkels een uitstekende keuze!
  • Anemoon: Met bloemen die variëren van wit tot roze is de anemoon een van de meest geliefde lentebloemen. Deze lente bloeier komt vooral in het bos voor en bloeit van februari (soms al vanaf half januari) tot in de herfst. Wist je trouwens dat de anemoon symbool staat voor hoop en vergankelijkheid?
  • Hyacinten: Hyacinten zijn volle bloeiers. De heerlijke geur van een bloeiende hyacint is onlosmakelijk verbonden met de lente. Deze bolbloem laat in het voorjaar prachtige bloemen zien.
  • Narcissen: Narcissen zijn zeker niet weg te denken uit het lente beeld, vooral rond Pasen. Deze gele schoonheden beginnen al in januari te bloeien en het komt dan ook vaak voor dat ze door de sneeuw heen te steken: narcissen zijn namelijk geen koukleumen. Ze staan symbool voor hoop, moed en een nieuw begin.

Flowers.nl heeft boeketten samengesteld voor alle seizoenen. Het begint al vroeg in het jaar met een mooie collectie winter boeketten, deze zijn van januari tot en met maart verkrijgbaar. Ook zijn in deze periode de Tulpen boeketten er populair.

Hierna komen de voorjaarsboeketten aan de beurt welke zich kenmerkt door prachtige en vrolijke kleuren. Paas boeketten sluiten daar mooi bij aan. Gevolgd door de Lente boeketten.

Ook de zomer boeketten staan bekend om hun vrolijke en vooral luchtige uitstraling. In deze periode zijn vooral de veldboeketten er populair. Maar ook als je van een traditionele boeketten bloemen houdt of meer een liefhebben van moderne boeketten bent dan hebben wij daar ook een mooie collectie boeketten voor samengesteld.

De warme herfst tinten mogen uiteraard niet ontbreken in onze collectie herfst boeketten.

Wij sluiten vervolgens het jaar af met de gebonden boeketten en altijd populaire kerst boeketten.