Boeket "In het zonnetje"

Fleurop Flowers.NL
E107894101
9110023770970
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Boeket "In het zonnetje"

Met het "in het zonnetje" boeket maak je een grandioze indruk. Dit prachtige boeket is samengesteld uit de meest verrukkelijke bloemen in zacht groene, gele en licht roze tinten, en zal zeker indruk maken op wie je ook wilt verrassen.

In dit boeket vind je tulpen met hun klassieke schoonheid, ranonkels met hun charme, viburnum met hun delicate textuur en rozen met hun uitstraling. Al deze bloemen zijn in perfecte harmonie met elkaar samengesteld, en creëren samen een kleurrijk en opvallend boeket.

Dit boeket is ideaal voor elke gelegenheid, of je nou een verjaardag wilt vieren, iemand wilt bedanken of gewoon wilt laten zien hoeveel je om ze geeft. Laat het voorjaar in huis komen met dit uitzonderlijke boeket!

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”