Boeket "Stijlvol voorjaar"

Fleurop Flowers.NL
E106894101
9110023770949
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Stijlvol voorjaar"

Boeket "Stijlvol voorjaar" is een prachtig boeket in frisse gele en groene tinten met accenten van lichtroze en zacht lila. Dit boeket brengt de lente in huis en is perfect om cadeau te geven aan een dierbare of om zelf van te genieten. Het boeket is met zorg samengesteld uit de mooiste voorjaarsbloemen en wordt geleverd in een bijpassende vaas.

Voorjaarsboeket "Stijlvol voorjaar" is ideaal voor mensen die van verrassingen houden! Het voorjaarsboeket "Stijlvol voorjaar" wordt met de hand gemaakt door een lokale bloemist, wat het uniek maakt. Het boeket is speciaal ontworpen met een veranderende samenstelling, waardoor je elke keer een nieuwe ervaring beleeft. Let erop dat de samenstelling van het voorjaarsboeket "Stijlvol voorjaar" kan afwijken van de afbeelding vanwege de seizoensgebonden beschikbaarheid van sommige bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat je elke keer verrast, dan is dit voorjaarsboeket "Stijlvol voorjaar" de perfecte keuze! 

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.