Maand boeket April

Fleurop Flowers.NL
10001193
9110023778174
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Maand boeket "April"

Laat het voorjaar bloeien met ons Maandboeket "April"  Dit prachtige boeket is samengesteld met de allermooiste bloemen van dit moment, waaronder een roos, distels en eustoma, en is rijkelijk gevuld met de kleuren van het voorjaar. Dit boeket is een waar plaatje om te geven én te krijgen en is perfect voor elke gelegenheid.

Voorjaarsboeket "April" is ideaal voor mensen die van verrassingen houden! Het voorjaarsboeket "April" wordt met de hand gemaakt door een lokale bloemist, wat het uniek maakt. Het boeket is speciaal ontworpen met een veranderende samenstelling, waardoor je elke keer een nieuwe ervaring beleeft. Let erop dat de samenstelling van het voorjaarsboeket "April" kan afwijken van de afbeelding vanwege de seizoensgebonden beschikbaarheid van sommige bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat je elke keer verrast, dan is dit voorjaarsboeket "April" de perfecte keuze! 

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor Maand boeket April

Of je nu van plan bent om Maand boeket April voor jezelf te kopen of om het als cadeau te geven aan een geliefde, deze video biedt alle informatie die je nodig hebt. We geloven dat bloemen een geweldige manier zijn om vreugde en kleur toe te voegen aan je leven, en we willen graag onze kennis en passie met je delen.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten