Vrolijk Plukboeket

Fleurop Flowers.NL
10001104
9110023775197
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Plukboeket bloemen "Vrolijk" bestellen.

Van dit boeket wordt echt iedereen vrolijk. De warme tinten van deze bloemen sluiten prachtig op elkaar aan en zorgen ervoor dat dit boeket bij iedereen een lach op het gezicht tovert. Wie verras jij met dit vrolijke Plukboeket?

Al langere tijd is een Veldboeket, ook vaak genoemd als Plukboeket, erg populair. Plukboeket "Vrolijk" is een nonchalante bos met veel verschillende veldbloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Door de veelzijdigheid en mix aan bloemen is Plukboeket "Vrolijk" een geschikt voor iedereen!

Samenstelling: o.a .AnjerRoosGerberaAnigozanthosLelie

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor Vrolijk Plukboeket

In deze video laten we je zien hoe je optimaal kunt genieten van het Plukboeket Vrolijk Geplukt. We delen handige tips over het verzorgen van de bloemen, waaronder de juiste waterhoeveelheid, het afsnijden van de stelen en het plaatsen van het boeket op een geschikte plek in je huis..


Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”