Boeket "Eindelijk voorjaar"

Fleurop Flowers.NL
E10101103
9110023777917
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Eindelijk voorjaar"

Met het Voorjaarsboeket "Eindelijk voorjaar" breng je direct de sfeer van het voorjaar in huis. Dit boeket is samengesteld uit de mooiste paars-blauwe bloemen, waaronder Allium, Ranonkel en Lisianthus. Deze bloemen zijn symbool voor de vrolijke, nieuwe start van het voorjaar en zorgen voor een frisse uitstraling in elk interieur.

De fraaie, bollenvormige Allium bloemen zorgen voor een indrukwekkend accent in het boeket. Hun opvallende kleur en opgerichte houding zorgen voor een verfijnde uitstraling. De Ranonkel voegt daarmee de romantiek toe en de Lisianthus zorgt voor een verfijnde touch.

Met het "Eindelijk voorjaar"  boeket breng je niet alleen een vrolijke en kleurrijke touch aan in je huis, het is ook nog eens een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Of je nu iemand wil verrassen met een mooie bloemengroet of op zoek bent naar een opfrisser voor je eigen interieur, met dit boeket zit je altijd goed.

Laat de lente maar komen en breng sfeer in huis met dit prachtige Voorjaarsboeket "Eindelijk voorjaar".

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.